ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αρκετές θα είναι οι αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ στον αγώνα Κυπέλλου της Τρίτης (8/1) με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Στην πρώτη αγωνιστική του υποχρέωση το 2019, τον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Με τον Άκπομ να μένει τελικά στη Θεσσαλονίκη αυτός που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου θα είναι ο Νίκος Καρέλης.

Ο Έλληνας επιθετικός θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα του Δικέφαλου για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς ήταν βασικός και στον τελευταίο αγώνα για το 2018 στα Σπάτα με τον Αήττητο στον οποίο μάλιστα σκόραρε και γκολ.

Έτσι και αλλιώς ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με πολλές αλλαγές απέναντι στους Πατρινούς. Ο Πασχαλάκης θα αγωνιστεί κάτω από την εστία, Βαρέλα και Κρέσπο θα είναι στο κέντρο της άμυνας με τους Τόσκα και Κίτσιου να αγωνίζονται στα δυο της άκρα.

Ο Σάκχοβ – που αναδείχθηκε ως MVP του ΠΑΟΚ για το Δεκέμβριο από τους φίλους του Δικέφαλου που συμμετείχαν στην σχετική ψηφοφορία- θα συνθέσει το δίδυμο στα χαφ με τον Μαουρίσιο. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Ελ Καντουρί μπροστά, ο Ουάρντα και Λημνιός θα είναι τα δύο εξτρέμ του Δικέφαλου με τον Καρέλη να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ