ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ, πανηγυρικό, Μίσιτς (eurokinissi) EUROKINISSI

Οι Δημήτρης Γιαννούλης και Γιόζιπ Μίσιτς διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (17:15).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τρεις απώλειες, εκτός από αυτή του μακροχρόνια τραυματία Πόντους Βέρνμπλουμ, στο σημερινό (17:15) αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βιεϊρίνια, αλλά και στους Κάνιας και Σάκχοβ στη μεσαία γραμμή.

Το κενό του αρχηγού στο αριστερό άκρο της άμυνας μπορεί να καλυφθεί είτε από τον Δημήτρη Γιαννούλη, είτε από τον Αλίν Τόσκα με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ του Έλληνα ακραίου αμυντικού.

Έτσι το πιθανότερο σχήμα στα μετόπισθεν του Δικέφαλου θα έχει τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Μάτος και Γιαννούλη στα δύο άκρα της άμυνας και τους Κρέσπο και Βαρέλα στα στόπερ.

ΜΙΣΙΤΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΧΑΦ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι στην αναζήτηση του δεύτερου αμυντικού χαφ, που θα αγωνιστεί στο πλευρό του Μαουρίσιο. Στην αποστολή ο Ρουμάνος έχει πάρει τον Γιόζιπ Μίσιτς, που πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή, και το νεαρό Κώστα Μπαλογιάννη.

Ο 20χρονος Μπαλογιάννης συμμετείχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι στην Ολλανδία, αλλά τότε λόγω ανάγκης έπαιζε ως αριστερό μπακ στα φιλικά που χρησιμοποιήθηκε.

Ήδη έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Δικέφαλου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αήττητο στα Σπάτα, ωστόσο για την ώρα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Βέβαια δεν αποκλείεται ο Λουτσέσκου να δοκιμάσει μια τρίτη λύση και να μεταφέρει λίγο πιο πίσω τον Ομάρ Ελ Καντουρί, όπως έκανε στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή κάνοντας περισσότερο επιθετικό το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τσούμπα Άκπομ και η τριάδα πίσω του στο 4-2-3-1 του Λουτσέσκου θα αγωνιστούν Λημνιός και Ζαμπά στα άκρα και ο Πέλκας σε ρόλο επιτελικού μέσου, ώστε να πάρει ανάσες ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ