ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κύριο μέλημα η μεσαία γραμμή

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως θα πρέπει να πλαισιώσει γρήγορα τους Μίσιτς, Βέρνμπλουμ, να ξεκαθαρίσουν τις περιπτώσεις Σακχοφ, Ολιβέιρα και να αποφασίσει τη διαχείριση του Μαουρίσιο.

Η αυλαία της φετινής σεζόν θα πέσει για τον ΠΑΟΚ με την συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου της 11ης Μαΐου, και αμέσως μετά θα έρθουν στο προσκήνιο τα πρώτα μεταγραφικά θέματα, καθώς τα χρονικά περιθώρια με φόντο την παρουσία στα προκριματικά του Champions League είναι στενά.

Στη πρώτη γραμμή δεν βρίσκεται άλλη από τη μεσαία γραμμή, εκεί που θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Η σεζόν 2018-19 ξεκίνησε με τους Σάκχοφ, Κάνιας, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, και τελειώνει με τους δυο τελευταίους να έχουν τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης, και τους δυο πρώτους να είναι «μετέωροι» από τη στιγμή που τα συμβόλαιά τους λήγουν.

Στην υπόθεση Κάνιας, η απόφαση για μη ανανέωση έχει ληφθεί ουσιαστικά από τον Ιανουάριο, όταν και οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» κινήθηκαν για την απόκτηση του Γιόζιπ Μίσιτς, που αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού για 1,5 χρόνο.

Στην υπόθεση Σάκχοφ, οι πιθανότητες παραμονής του είναι μοιρασμένες, με τον Ουκρανό να έχει αρκετές συμπάθειες, κυρίως λόγου του αγωνιστικού προσώπου που έδειξε στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, έχοντας θετική παρουσία στα περισσότερα κρίσιμα παιχνίδια που έδωσαν οι «ασπρόμαυροι».

Στην υπόθεση Βέρνμπλουμ, ο τρόπος με τον οποίο ο Σουηδός μέσος έχει χειριστεί το θέμα της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση έχει αποτελέσει θέμα εσωτερικής συζήτησης, καθώς στον ΠΑΟΚ βλέπουν έναν αθλητή που ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες που του έχουν δοθεί, δείχνοντας μεγάλη θέληση να συνδράμει στη προσπάθεια που θα γίνει το καλοκαίρι με φόντο τους ομίλους του Champions League. Το ζητούμενο βέβαια δεν είναι άλλο από το βαθμό ετοιμότητας του Βέρνμπλουμ στις αρχές Ιουλίου, όταν και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην υπόθεση Ολιβέιρα, η ρήτρα των 12 εκ. Ευρώ που έχει θέσει η Πόρτο λήγει στις 15 Ιουνίου, και μέχρι τότε, οι Πορτογάλοι δε θα μπουν σε συζητήσεις με τους ασπρόμαυρους. Διάθεση παραμονής από τη πλευρά του Πορτογάλου υπάρχει, διάθεση για την αναζήτηση φόρμουλας συνεργασίας με την Πόρτο από τη πλευρά του ΠΑΟΚ επίσης υπάρχει, όμως η αναζήτηση ποδοσφαιριστή έχει, σε πρώτο βαθμό ξεκινήσει, για να μη χαθεί χρόνος όταν έρθει η ώρα των συζητήσεων με την Πόρτο.

Στην υπόθεση Μαουρίσιο, ο ΠΑΟΚ θα περιμένει τον Βραζιλιάνο, που φέτος έπαιξε κομβικό ρόλο στη διαδρομή μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και το πλέον πιθανό είναι να αναζητηθεί ένας ποδοσφαιριστής που όταν ο Μαουρίσιο επιστρέψει, θα είναι μέλος του ροτέισον. Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα καλύψουν το κενό του Μαουρίσιο αλλά όχι με έναν παίκτη των «κυβικών» του όσον αφορά τις απολαβές.

Οι ασπρόμαυροι δεν ξεχνούν και τους Χαρίση, Κάτσε και Μελιόπουλο, για τους οποίους θα γίνει συζήτηση για το μέλλον τους, καθώς η παραμονής τους στο «ασπρόμαυρο» συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ