ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κρούση Γουέστ Χαμ για Άκπομ

PAOK's Chuba Akpom celebrates after scoring against AEK Athens, during the Greek Cup final soccer match at the empty of fans Olympic stadium in Athens, Saturday, May 11, 2019. (AP Photo/Yorgos Karahalis)
PAOK's Chuba Akpom celebrates after scoring against AEK Athens, during the Greek Cup final soccer match at the empty of fans Olympic stadium in Athens, Saturday, May 11, 2019. (AP Photo/Yorgos Karahalis) AP

Στην Αγγλία λένε ότι η Γουέστ Χαμ ζητά τον Άγγλο επιθετικό και έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του καθώς και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το Βρετανό δημοσιογράφο Ντέιβιντ Ορστέιν η Γουέστ Χαμ έχει ήδη κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Τζούμπα Άκπομ. Όπως ισχυρίζεται και το καλοκαίρι τα "σφυριά" προσπάθησαν να αποκτήσουν τον πρώην επιθετικό της Άρσεναλ, ωστόσο αυτό δεν έγινε γιατί ο Άκπομ περίμενε την πρόκριση του ΠΑΟΚ στο ChampionsLeague.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Γουέστ Χαμ δεν είναι η μόνη που διεκδικεί τον Άγγλο φορ του ΠΑΟΚ καθώς ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Γαλλία από τη Ρεμς αλλά και τη Γερμανία από την Κολωνία. Ωστόσο έχει το προβάδισμα καθώς ο Άκπομ θέλει να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι χρειάζεται έναν ακόμη επιθετικό για συμπαραστάτη του Σεμπαστιάν Αλέ, αφού ο Αλμπιάν Αγέτι δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής με τις ικανότητές του και ο Άκπομ που γνωρίζει το πρωτάθλημα έχει πολλά να αποδείξει και δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής.

Photo Credits: AP / Yorgos Karahalis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ