ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κρίνεται η συμμετοχή Βιεϊρίνια - Πέλκα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Καθοριστική είναι η σημερινή (22/06) προπόνηση για τους Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα που συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει αν είναι έτοιμοι για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τα βλέμματα όλων στη σημερινή προπόνηση είναι στραμμένα στους Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα.

Οι δύο παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ εξαιτίας ενοχλήσεων (στην επιγονατίδα ο πρώτος και στον τετρακέφαλο ο Έλληνας μέσος) συνέχισαν και χθες ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα αξιολογηθεί και πάλι η κατάσταση τους. Ο Αμπέλ Φερέιρα που θέλει να ξέρει αν μπορεί να τους υπολογίζει για τον αγώνα της Τετάρτης θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, ωστόσο σήμερα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η ετοιμότητα τους.

ΤΑ ΛΕΝΕ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΣΤΟΧ

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει και μια συζήτηση με τον Μίροσλαβ Στοχ για το θέμα που δημιουργήθηκε από την ανάρτηση του Σλοβάκου επιθετικού την οποία βέβαια έσπευσε να ανασκευάσει άμεσα. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι μετά από την… αναδίπλωση του Στοχ το θέμα θεωρείται λήξαν κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί και από την κουβέντα του Φερέιρα με τον παίκτη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ