ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η συγγνώμη του Λουτσέσκου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Γραπτώς απολογήθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στην πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Πανιώνιο και περιμένει την απόφαση την επόμενη εβδομάδα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, απολογήθηκε με μια γραπτή δήλωση με την οποία ζήτησε συγνώμη για την έκφραση που ακούστηκε από την τηλεόραση στο flash interview.

"Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν εκεί συγκεντρωμένη, ενώ η άλλη απλώς ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μας γ#$@!$", είχε υποστηρίξει το βράδυ της 27ης Φεβρουαρίου ο Ρουμάνος τεχνικός.

"Ζητώ συγγνώμη για αυτή την λεκτική υπερβολή που χρησιμοποίησα. Ήταν ένας έντονος αγώνας και η δήλωσή μου έγινε υπό συνθήκες ψυχικής έντασης και εκνευρισμού. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν", ανέφερε στη δήλωση του ο Ρουμάνος τεχνικός που εκπροσωπήθηκε από τους νομικούς του ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Μαυρομάτη και Λάμπρο Μπίρδα.

Ο πρώτος υπερασπιζόμενος τον προπονητής του Δικέφαλου επικαλέστηκε την ένταση στην οποία βρισκόταν. "Δεν τιμά ένα δημόσιο πρόσωπο να εκφράζεται έτσι, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη η ψυχική του φόρτιση. Του ξέφυγε μια λέξη που χρησιμοποιείται από ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων στην κοινωνία. Εξέφρασε μια κρίση για τον τρόπο παιξίματος της αντίπαλης ομάδας και για το γεγονός ότι δεν έκαναν σέντρα" είπε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Από την πλευρά του ο Λάμπρος Μπίρδας τόνισε πως το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου εγκαλείται για δεύτερη φορά για δηλώσεις που έκανε δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα πρέπει να θεωρηθεί ως υποτρόπος. Η θέση του αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι αν τιμωρηθεί ως υπότροπος την επόμενη φορά μια ενδεχόμενη αντίστοιχη κλήση θα δημιουργήσει κίνδυνο τιμωρίας για τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ