ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τον Άγιαξ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς εκπλήξεις η λίστα που δήλωσε ο ΠΑΟΚ στην ΟΥΕΦΑ για τα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ αφού μόνο οι τραυματίες απουσιάζουν από αυτήν.

Τους ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι για τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League δήλωσε στην UEFA, ο ΠΑΟΚ. Έκτος έμειναν οι τρεις τραυματίες Βέρνμπλουμ, Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο που έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν.

Όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να κάνει δύο αλλαγές 24 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 8.00μ.μ της Τρίτης στην Τούμπα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου που ανήκουν στην λίστα Α είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μάτος, Ροντρίγκο, Εσίτι, Μίσιτς, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Γαϊτανίδης, Λάμπρου, Ενρίκε, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Ο ΠΑΟΚ δήλωσε και κάποιους νεαρούς για τη λίστα Β στην οποία συμμετέχουν οι: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Δούμτσης, Καραμπέρης, Κωνσταντέλιας, Μανιώτης, Μιχαηλίδης, Μουτζούρης, Πουρναράς, Σαλαμούρας, Ταλιχμανίδης, Τσιγγάρας, Βουτσάς

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ