ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Γράφουν για πιθανή επιστροφή Ίβιτς στο Ισραήλ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ φέρνει στο προσκήνιο δημοσίευμα στο Ισραήλ.

Στο Ισραήλ γράφουν πως, όπως όλα δείχνουν ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα συνεχίσει, παρά την επιτυχημένη πορεία του, στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και είναι πιθανό να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει για δεύτερη φορά τον ΠΑΟΚ.

"Ο Βλάνταν Ίβιτς εκτιμάται ότι δεν θα είναι την επόμενη σεζόν στη Μακάμπι, παρά την οψιόν που έχει η ομάδα να του ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιο. Και αυτό διότι ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι η Σταντάρ Λιέγης είναι ο πλέον πιθανός προορισμός του, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως δεν ήταν στη λίστα των Βέλγων, την ίδια ώρα που πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν διεργασίες προκειμένου να επιστρέψει για μια ακόμη επιτυχημένη πορεία στον ΠΑΟΚ", αναφέρει το δημοσίευμα του " one.co.il".

Να σημειωθεί πως ο Βλάνταν Ίβιτς αποχώρησε από την Τούμπα το καλοκαίρι του 2017 με δική του θέληση και παρά το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλη προσπάθεια από τον τότε τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ να τον πείσει να παραμείνει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Το post με... σκούπες του Γιώργου Σαββίδη προαναγγέλλει ξεκαθάρισμα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ