ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φάκελος τερματοφύλακας

ΠΑΟΚ: Φάκελος τερματοφύλακας

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τερματοφύλακα και μάλιστα για βασικό την ώρα που θεωρητικά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας θα έχει πέντε γκολκίπερ στο ρόστερ του.

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει τερματοφύλακα σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο αλλά υπό προϋποθέσεις. Η πιο βασική από αυτές είναι να παραχωρηθεί κάποιος από τους γκολκίπερ που ανήκουν στο Δικέφαλο. Εκτός από τον Πασχαλάκη και το Ζίβκοβιτς που μοιράστηκαν την θέση κάτω από την εστία στην διάρκεια της χρονιάς, τον Συμεών Παπαδόπουλο που ήταν τρίτος στην ιεραρχία, επιστρέφουν από δανεισμό Ροντρίγκο Ρέι και Νίκος Μελίσσας.

Για τους δυο τελευταίους οι πιθανότητες να παραμείνουν στο ρόστερ της επόμενης σεζόν δεν είναι πολλές. Ιδιαίτερα ο Ροντρίγκο Ρέι που διατηρεί το καλό όνομα που έχει δημιουργήσει στη Λατινική Αμερική μπορεί να φέρει πρόταση και αν συμβεί κάτι τέτοιο στην Τούμπα θα τη συζητήσουν πολύ σοβαρά. Για τον Παπαδόπουλο από την άλλη υπάρχει ενδιαφέρον από την Κύπρο – οι πληροφορίες μιλούν για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας- και το ενδεχόμενο δανεισμό του είναι ανοικτό.

Ακόμη όμως και έτσι όσο παραμένουν στον ΠΑΟΚ Πασχαλάκης και Ζίβκοβιτς είναι δύσκολο να γίνει κίνηση για έναν ακόμη τερματοφύλακα. Για τον πρώτο πάντως έχει ξεκινήσει μια φημολογία για ενδιαφέρον από τη Γερμανία αλλά δεν υπάρχει κάποια κρούση στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα. Όπως και να έχει όμως αν ο Δικέφαλος αποκτήσει νέο γκολκίπερ αυτός θα είναι το αδιαμφησβήτητο Νο1 κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΚΡΙΜΠΙΤΣ

Η περίπτωση του Ίβο Γκρίμπιτς (σ.σ. γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 1996) της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ διαψεύστηκε από τον Γιώργο Σαββίδη με ανάρτηση του στοInstagramαπό την οποία προκύπτει δυσφορία για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μάριο Γκαλίνοβιτς να εισηγείται την απόκτηση του. Το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ έπαιξε και στην Κροατία όπου οι πληροφορίες από την Κροατία μιλούν για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο τερματοφύλακα που έχει μεγάλες προοπτικές για το μέλλον. Από την άλλη δεν είναι σίγουρο ότι ο 24χρονος Κροάτης ταιριάζει στο προφίλ του γκολκίπερ που αναζητά ο ΠΑΟΚ για το βασικό τερματοφύλακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΟ ΓΚΡΙΜΠΙΤΣ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ