ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στην Μπέτις ο Τόσκα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλίν Τόσκα θα επιστρέψει στη Μπέτις, καθώς δεν έχει καταφέρει να συμπληρώσει τα λεπτά συμμετοχής που είχαν συμφωνηθεί στο συμβόλαιο του δανεισμού του στον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αλίν Τόσκα που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά και αν χρειαστεί στα στόπερ, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία υπήρχαν συγκεκριμένοι όροι στο συμβόλαιο του δανεισμού του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που θα «υποχρέωναν» τους ανθρώπους του Δικέφαλου να εξαγοράσουν τα δικαιώματα του.

Για να γίνει κάτι τέτοιο ο Τόσκα θα έπρεπε να συμπληρώσει 20 παιχνίδια στον ΠΑΟΚ, με μίνιμουμ 45 λεπτά συμμετοχής σε αυτές. Ο Ρουμάνος δεν πλησίασε αυτόν τον αριθμό αφού είχε στο πρωτάθλημα μόλις τρεις συμμετοχές ως βασικός, άλλες τέσσερις στο κύπελλο και άλλες τόσες στους αγώνες που έδωσε ο Δικέφαλος στο Europa League.

Όπως γράφουν οι Ισπανοί ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Μπέτις για την απόκτηση του. Το θέμα είναι ότι οι αποφάσεις για το Τόσκα στην Τούμπα έχουν ήδη παρθεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ