ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ένα μήνα εκτός ο Ελ Καντουρί

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ελ Καντουρί υπέστη θλάση στο ματς με τον Άρη και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα ενώ ο Ζαμπά θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Εκτός από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και ο Μαουρίσιο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με αρκετά προβλήματα τη μίνι- προετοιμασία του για τον αυριανό προημιτελικό του κυπέλλου με τον Πανιώνιο με μια προπόνηση που έγινε στην Τούμπα στην οποία βρέθηκε και ο Γιώργος Σαββίδης.

Πρώτα από όλα επιβεβαιώθηκε από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε η θλάση δευτέρου βαθμού που υπέστη στον τετρακέφαλο ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων του Δικέφαλου για τον επόμενο μήνα περίπου.

Από την άλλη πλευρά φαίνεται ότι τη γλίτωσε ο Λέο Ζαμπά, καθώς η δική του μαγνητική έδειξε πως έχει μια κάκωση στον τετρακέφαλο. Ο Βραζιλιάνος χάνει τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πανιώνιο ωστόσο έχει πιθανότητες να βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς της Τετάρτης με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, έμεινε, για προληπτικούς λόγους και ο Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος στον αγώνα με τον Άρη είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο λαιμό και επειδή συνεχίζει να πονά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποφάσισε να ξεκουράσει τον Φερνάντο Βαρέλα – κάτι που σημαίνει ότι θα πάρει φανέλα βασικού ο Ίνγκασον- και άφησε εκτός αποστολής και το Ρέι, παίρνοντας σε αυτή το νεαρό Παπαδόπουλο της δεύτερης ομάδας.

Εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Κάνιας μαζί με τους Μαλεζά, Χατσερίντι και Καρέλη.

Την 18αδα του ΠΑΟΚ για το δεύτερο προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελούν οι : Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Ακπόμ και Σβιντέρσκι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ