ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έδωσε λεπτομέρειες για το PAOK TV

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προμηθευτούν τα "τηλεοπτικά εισιτήριά" τους οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πανιώνιο.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε λεπτομέρειες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν από το PAOK TV τα δύο επόμενα παιχνίδια του Δικεφάλου.

"Η μετάδοση των αγώνων του ΠΑΟΚ μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του PAOK TV συνεχίζεται και ήρθε η ώρα να κλείσετε τη δική σας θέση σ’ αυτή τη νέα εποχή. Να προμηθευτείτε το… τηλεοπτικό σας εισιτήριο για να παρακολουθήσετε τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Europa League και με τον Πανιώνιο για τη Super League.

Το PAOK TV σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε και τους δύο αγώνες στην τιμή των 7,99 ευρώ μέσω της αγοράς εβδομαδιαίας συνδρομής στο επίσημο κανάλι μας. Στη συνδρομή αυτή συμπεριλαμβάνεται δωρεάν και αποκλειστικό περιεχόμενο με συνεντεύξεις και εκπομπές που αφορούν τις δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ.

Για να προμηθευτείτε την εβδομαδιαία συνδρομή θα πρέπει να κλικάρετε στην επιλογή Subscription από το πάνω μενού του PAΟK TV και ν’ αγοράσετε το πακέτο ακολουθώντας τα βήματα για την ολοκλήρωση της συνδρομής που θα σας παρέχει δωρεάν και όλο το αποκλειστικό περιεχόμενο που θα δημοσιευτεί στην πλατφόρμα τις επόμενες μέρες.

Όσοι δεν επιθυμούν να αγοράσουν πακέτο τους δύο αγώνες και το αποκλειστικό περιεχόμενο του PAOK TV, μπορούν να δουν ξεχωριστά τον κάθε αγώνα μέσω της επιλογής Pay Per View, επιλέγοντας να κλείσουν τη θέση τους είτε μόνο για τον αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς (Πέμπτη 29.08, 20:00), είτε μόνο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο (Κυριακή 01.09, 19:00).

Το ματς με τη Σλόβαν μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ: https://tv.paokfc.gr/video/paok-sk-slovan-bratislava-live

Το ματς με τον Πανιώνιο μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ: https://tv.paokfc.gr/video/paok-panionios-live

Η μεμονωμένη αγορά των δύο αγώνων θα γίνεται και μέσω των PAOK FC Official Stores με την αγορά ειδικών κουπονιών.

Όσοι θέλουν να προχωρήσουν σε μαζική αγορά μπορούν να στείλουν το αίτημά τους στο [email protected] προκειμένου λάβουν οδηγίες για τη διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθήσουν.

Κάθε κουπόνι ΠΡΕΠΕΙ ν’ αντιστοιχεί σε διαφορετικό λογαριασμό για να μπορέσει να διασφαλιστεί η ασφάλεια της αγοράς", αναφέρει η ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Πάει για Sold Out η ρεβάνς με Σλόβαν!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ