ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δύσκολα ο Βιεϊρίνια αν γίνει το ντέρμπι της Κυριακής

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βιεϊρίνια έκανε και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα στον ΠΑΟΚ και η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που αυτό δεν αναβληθεί, είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Και την Πέμπτη ο Βιεϊρίνια δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες του να αγωνιστεί στην πρεμιέρα των playoffs, αν τελικά αυτή γίνει την Κυριακή, μειώνονται κατά πολύ.

Ακόμη και ο Φερνάντο Βαρέλα μπήκε σε ένα μέρος της προπόνησης πριν ακολουθήσει και πάλι δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

"Η κατάσταση σε όλο τον πλανήτη έχει προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό, τα εθνικά πρωταθλήματα αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο και κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα. Προς το παρόν πάντως το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ξέρει ότι την Κυριακή (15.03) έχει ντέρμπι και δουλεύει πάνω σε αυτό.

Σήμερα, το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις συναρμογής και rondo, ενώ στη συνέχεια περιελάμβανε αρκετή τακτική, με τον Αμπέλ Φερέιρα να δείχνει στους παίκτες του, τα "θέλω" του με φόντο το ντέρμπι.

Τόσο ο Δημήτρης Πέλκας, όσο κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκαν κανονικά, ενώ μέρος της προπόνησης έβγαλε και ο Φερνάντο Βαρέλα, που συνέχισε με ατομικό.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στον αντίποδα, δούλεψε μόνος του, ενώ αύριο οι "ασπρόμαυροι" θα βρεθούν στις 11 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ