ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα ο Πέλκας

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Δημήτρη Πέλκα και να κρατήσει τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον πάγκο στον αγώνα του Σαββάτου (26/10) με τον Βόλο.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό συνεχίζεται χωρίς σημαντικές διαφοροποιήσεις σε ότι αφορά στη διαθεσιμότητα των παικτών, στους οποίους μπορεί να υπολογίζει ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί που βρίσκεται στο μεταίχμιο για την επιστροφή του, μπορεί να έχει ανεβάσει ρυθμούς, ωστόσο δύσκολα θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το σαββατιάτικο παιχνίδι.

Τα πρώτα δείγματα από τις δοκιμές του Αμπέλ Φερέιρα δείχνουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα ο Μίροσλαβ Στοχ θα πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Μια ενδεχόμενη αλλαγή, πάντως, μπορεί να είναι η επιστροφή του Δημήτρη Πέλκα στην ενδεκάδα του Δικεφάλου, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να είναι αυτός που θα δώσει τη θέση του στον Έλληνα μέσο. Ο Πέλκας που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Άρη επέστρεψε, ωστόσο στα δύο - τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ έμεινε στον πάγκο, με τον Πορτογάλο να χρησιμοποιεί το Σουριναμέζο στον άξονα.

Η αλήθεια είναι ότι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Μπίσεσβαρ τον τελευταίο καιρό, δίνουν δικαίωμα στον προπονητή του να σκέφτεται εναλλακτικές λύσεις και όπως όλα δείχνουν μάλλον στο Βόλο θα μείνει στον πάγκο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ