ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δηλώνει λίστα στην UEFA

ΠΑΟΚ: Δηλώνει λίστα στην UEFA
MOTIONTEAM

Την Πέμπτη (20/8) εκπνέει το περιθώριο που έχει στη διάθεση του ο Δικέφαλος για να δηλώσει στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της επόμενης Τρίτης με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League.

Εκπλήξεις στη λίστα αυτή δεν αναμένονται αφού εκτός από τον ποδοσφαιριστή που έχει μολυνθεί από τον Covid-19 και λογικά θα είναι εκτός, όπως και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, το ερωτηματικό έχει να κάνει μόνο με τον Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο ΠΑΟΚ έχει διαπραγματεύσεις με τον Σουηδό για τη λύση του συμβολαίου του και ο αποκλεισμός του από τη ευρωπαϊκή λίστα, αν συμβεί, θα είναι ένα μήνυμα ακόμη προς τον παίκτη ότι δεν υπολογίζεται.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Με ενδιαφέρον πάντως αναμένεται και η λίστα που θα καταθέσει η Μπεσίκτας, κυρίως λόγω των αρκετών μεταγραφικών υποθέσεων που έχει ανοικτές η ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Υπάρχει βέβαια περιθώριο αλλαγών αλλά η λίστα της θα είναι ενδεικτική για τους παίκτες που υπολογίζει να έχει διαθέσιμους ο Σεργκέν Γιαλτσίν.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ... ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Στον ΠΑΟΚ κρατούν στάση αναμονής γενικότερα για την στάση που θα κρατήσει τις επόμενες ημέρες η Μπεσίκτας. Στα τουρκικά ΜΜΕ επιχειρείται να καλλιεργηθεί ένα "πολεμικό" κλίμα γύρω από το παιχνίδι της Τρίτης.

Πρώτα υπήρξε επίθεση κατά του Ιβάν Σαββίδη και των οπαδών του Δικεφάλου και στη συνέχεια για τα μηνύματα που "κρύβουν" οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ με αναφορές στην Αγία Σοφία, την Πόλη, την Μικρά Ασία και τον Πόντο που τονίζουν τις προσφυγικές καταβολές της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στην Τούμπα έχουν προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο ακόμη και να προκύψει ζήτημα της τελευταίας στιγμής από την τουρκική ομάδα σχετικά με την έδρα του αγώνα. Για την ώρα από την Μπεσίκτας δεν έχει διαφανεί μια τέτοια πρόθεση, επίσημα τουλάχιστον, ωστόσο οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα είναι σε εγρήγορση μέχρι το βράδυ της Κυριακής, οπότε και δεν θα μπορεί να υπάρχει καμία αμφισβήτηση σχετικά με την έδρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ