ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεν πουλάει τον Σβιντέρσκι με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δυο ομάδες από την Ιταλία γλυκοκοιτάζουν τον Κάρολ Σβιντέρσκι, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν συζητάει για πώληση του Πολωνού φορ με λιγότερα από 10.000.000 ευρώ.

Η παρουσία του Κάρολ Σβιντέρσκι στην εθνική Πολωνίας U-21 επανάφερε στην Ιταλία τα σενάρια για τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ. Ένα για την Τζένοα που προσπάθησε να αποκτήσει τον Σβιντέρσκι τον περασμένο Γενάρη, αλλά δεν πρόλαβε τον ΠΑΟΚ και ένα δεύτερο για την Ουντινέζε, του Ιγκόρ Τούντορ πλέον, που φαίνεται να τον έχει βάλει στις λίστες της.

Γενικά στην Ιταλία, οι Πολωνοί επιθετικοί μοιάζουν περιζήτητοι, ωστόσο αυτό τουλάχιστον για την ώρα δεν αφορά τον ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα φρόντισαν να εξασφαλίσουν εξ αρχής ότι θα έχουν προστατευμένη την επένδυσή τους στο νεαρό φορ, που για την ώρα παρά το μικρό χρόνο συμμετοχής του στα παιχνίδια του Δικεφάλου, δείχνει να έχει εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και μεγάλες προοπτικές για το μέλλον.

Στο συμβόλαιο το οποίο υπέγραψαν μαζί του, διάρκειας 3,5 χρόνων, έχει συμφωνηθεί υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης που σύμφωνα με πληροφορίες προσεγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Μια τόσο μεγάλη ρήτρα δείχνει ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του και θεωρούν πιθανό ότι μέχρι το τέλος του συμβολαίου του θα υπάρξουν αρκετές ομάδες που θα ενδιαφερθούν για την απόκτησή του.

Η αλήθεια είναι ότι ήδη σε αυτούς τους λίγους μήνες πολλοί είναι οι ατζέντηδες ποδοσφαιριστών που ρώτησαν για τον νεαρό Πολωνό, προκειμένου να γνωρίζουν και να μεταφέρουν σε ενδιαφερόμενους τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και η απάντηση του πήραν είναι "10+".

Το μήνυμα που βγάζει προς τα έξω ο Δικέφαλος είναι ότι δεν πρόκειται να μπει καν στη διαδικασία συζήτησης για προτάσεις μικρότερες από τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που σημαίνει ότι όσο ο Σβιντέρσκι προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον, παίζοντας περισσότερα παιχνίδια και σκοράροντας και άλλα γκολ, τόσο θα μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις της ομάδας του.

Για την ώρα πάντως ο ΠΑΟΚ δεν συζητά καν την παραχώρησή του...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ