ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αναζητείται ήδη ο διάδοχος του Μπράνκο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το θέμα με το μέλλον του Μάριο Μπράνκο στον ΠΑΟΚ δεν είναι τωρινό. Στην πραγματικότητα ο Αθλητικός Διευθυντής του Δικεφάλου τελεί υπό παραίτηση εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο Μάριο Μπράνκο είχε θέσει την παραίτηση του στις αρχές της σεζόν μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή από τον Ιβάν Σαββίδη. Κάτι που κυρίως οφείλεται στο γεγονός ότι δεν προέκυψε συμφωνία εντός ΠΑΟΚ για τον αντικαταστάτη του.

Τα ονόματα που ακούστηκαν τότε για τον πιθανό διάδοχο του αφορούσαν ανθρώπους που είχαν εργαστεί στο παρελθόν στην ίδια θέση (Βρύζας, Μίχελ) αλλά καμία από τις περιπτώσεις που έπεσαν στο τραπέζι δεν προχώρησε. Έτσι. ο Πορτογάλος παρέμεινε στο πόστο του, χωρίς ωστόσο να έχει εγκαταλείψει πλήρως τις σκέψεις για αποχώρηση του από την Τούμπα.

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ

Το Γενάρη ο ΠΑΟΚ περίμενε σίγουρα περισσότερα από τον Αθλητικό Διευθυντή του. Το πλάνο στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ήταν συγκεκριμένο. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάει αναγκαστικά σε πωλήσεις προκειμένου από την μια να διορθώσει τα οικονομικά του μεγέθη, ώστε να ξεπεράσει την πίεση από το Financial Fair Play της UEFA και από την άλλη να βρει πόρους για να κάνει κινήσεις ενίσχυσης.

Το πλάνο αυτό στην ουσία το παρουσίασε έμμεσα έστω και ο ίδιος ο Μάριο Μπράνκο στα μέσα Δεκεμβρίου σε δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας. "Το ρόστερ του ΠΑΟΚ φτιάχτηκε για να συμμετέχει η ομάδα σε τρεις διοργανώσεις. Μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη το ρόστερ κρίνεται μεγάλο και θα πρέπει να το περιορίσουμε", είχε πει, δείχνοντας και ποιος ήταν ο προγραμματισμός για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τελικά όχι μόνο δεν ήρθαν σοβαρές προτάσεις για κάποιον από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αλλά ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει λύση ούτε καν με το Μίροσλαβ Στοχ που δεν υπολογίζεται αλλά μένει στην Τούμπα και απολαμβάνει το υψηλό συμβόλαιο που του προσφέρθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ

Η ευθύνη για την αποτυχία στο πλάνο των χειμερινών μεταγραφών, αποδίδεται όπως είναι λογικό στον Αθλητικό Διευθυντή του Δικεφάλου. Ένα από τα στοιχεία του βιογραφικού του Μπράνκο που τον έφεραν στην Τούμπα ήταν άλλωστε και η ικανότητα που έδειξε σε προηγούμενες ομάδες να κάνει έξυπνες πωλήσεις κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στη διάρκεια της θητείας του στον ΠΑΟΚ.

Στην πραγματικότητα αυτό θα είναι και το στοιχείο που θα κρίνει και το διάδοχο του. Ο ΠΑΟΚ αναζητά τον επόμενο τεχνικό διευθυντή του στο εξωτερικό και ένα από τα προσόντα του θα πρέπει να είναι η δυνατότητα να δίνει υπεραξία στους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και σε αυτούς που θα αποκτηθούν από το καλοκαίρι και μετά.

Η αναζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, συζητήσεις με υποψήφιους υπάρχουν και είναι σε εξέλιξη για αυτό και τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που μιλούν για ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Μάριο Μπράνκο κάθε άλλο παρά ανησυχία έχουν προκαλέσει στην Τούμπα . Και αυτό διότι δίκαια θεωρείται ότι εντάσσονται στο πλαίσιο των συζητήσεων που έχει ο Μπράνκο για την εξεύρεση της νέας επαγγελματικής του στέγης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ