ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αναχωρεί για Πορτογαλία ο Βιεϊρίνια

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βιεϊρίνια αναχωρεί την Τετάρτη για την Πορτογαλία για προεγχειρητική προετοιμασία πριν την επέμβαση στο αριστερό του γόνατο την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα αλλά και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας που ακολουθεί στο πρόγραμμα τους.

Αυτός που θα δώσει τον αγώνα του να είναι έτοιμος στον τελικό είναι ο Πέδρο Ενρίκε που ξεπέρασε την θλάση και ξεκίνησε να προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Και ο Ομάρ Ελ Καντουρί ανεβάζει ρυθμούς ωστόσο είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να προλάβει να είναι σε πλήρη ετοιμότητα στον τελικό της 11Μαΐου.

Αυτός που θα βρίσκεται εκτός Ελλάδας την ημέρα που ο ΠΑΟΚ θα διεκδικεί μετά το τρόπαιο του πρωταθλήματος και αυτό του κυπέλλου θα είναι ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του Δικέφαλου αναχωρεί την Τετάρτη για την Πορτογαλία όπου θα ξεκινήσει την δική του προετοιμασία για την επέμβαση στο γόνατο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6/5.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ