ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Άγιαξ και μεταγραφές

ΠΑΟΚ: Άγιαξ και μεταγραφές

Τα παιχνίδια με τους Ολλανδούς επηρεάζουν αλλά δεν καθορίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις του Δικέφαλου που ήδη προχωρά τις κινήσεις του για έναν αριστερό μπακ και έναν ακόμη επιθετικό.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση του Άγιαξ στα δύο παιχνίδια που θα ορίσουν και την φετινή ευρωπαϊκή του πορεία.

Σε αντίθεση με τους Ολλανδούς που μέχρι και την τελευταία στιγμή φαίνεται να έχουν ανακατατάξεις -και μάλιστα σημαντικές στο ρόστερ τους – με τον Σόνε να αποχωρεί για την Τζένοα και τον Φαν Ντε Μπέεκ να βρίσκεται ένα βήμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Δικέφαλος μετά την απόκτηση του Εσίτι, επικεντρώθηκε στην προετοιμασία του για τον αγώνα της Τρίτης και έβαλε φρένο στα μεταγραφικά του.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν σταματήσει τις μεταγραφικές τους αναζητήσεις. Κάθε άλλο… Η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας παραμένει ένα από τα ζητήματα που θέλουν να κλείσουν, γνωρίζοντας ωστόσο ότι όποιος και να αποκτηθεί δεν θα μπορεί να δώσει βοήθειες στον 3προκριματικό γύρο τουChampionsLeague.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΠΑΚ

Ο Φάμπιο Κοεντράο ήταν η πρώτη επιλογή και μια περίπτωση την οποία οι άνθρωποι του Δικέφαλου και κυρίως ο Μάριο Μπράνκο, με τις ευλογίες του Αμπέλ Φερέιρα , τη δούλεψε αρκετά. Ο ΠΑΟΚ σεβάστηκε το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 31χρονος μπακ το οποίο γνώριζε εκ των προτέρων και δεν πίεσε για άμεση απάντηση. Όταν όμως δεν την πήρε αναγκαστικά στράφηκε στις εναλλακτικές του λύσεις από τις οποίες ξεχώρισε αυτή του Μίικο Αλμπορνόζ. Ο Δικέφαλος διαπραγματεύεται με το Ανόβερο και το γεγονός ότι οι Γερμανοί είναι αυτοί που φαίνεται πως θέλουν να προχωρήσει γρήγορα η περίπτωση του Χιλιανού, του δίνει το πάνω χέρι στις συζητήσεις που γίνονται. Το σίγουρο είναι ότι εκτός του Αλμπορνόζ υπάρχουν και άλλοι ακραίο αμυντικοί στη λίστα του ΠΑΟΚ και από αυτούς θα γίνει η τελική επιλογή.

«ΧΤΥΠΑ» ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ προχωρά, χωρίς να επιτρέπει για την ώρα τουλάχιστον «διαρροές» και το θέμα της απόκτησης ενός επιθετικού. Η αίσθηση που υπάρχει μάλιστα είναι ότι ήδη υπάρχει ο «εκλεκτός» τον οποίο οι άνθρωποι του προσπαθούν να φέρουν στη Θεσσαλονίκη. Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που λένε ότι η επιλογή του επιθετικού έχει γίνει από τον Γιώργο Σαββίδη, καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για την ποιότητα του φορ που παλεύει να κλείσει ο ΠΑΟΚ.

Οι παραπάνω κινήσεις θα γίνουν ότι και αν συμβεί στα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ. Καταλαβαίνει όπως κανείς πως αν ο ΠΑΟΚ κάνει το «μπαμ» και αποκλείσει τους Ολλανδούς, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τότε το έργο των ανθρώπων του Δικεφάλου θα γίνει πολύ περισσότερο εύκολο. Σε μια τέτοια περίπτωση άλλωστε θα έχει εξασφαλιστεί η ευρωπαϊκή πορεία του Δικέφαλου, τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ