Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ένταση κατά την άφιξη με αστυνομία και Γκαγκάτση

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο Καραϊσκάκης και κατά την αποβίβαση από το πούλμαν υπήρξε ένταση που έληξε λόγω της παρέμβασης των αστυνομικών, με τον αντιπρόεδρο των ασπρόμαυρων, Μάκη Γκαγκάτση στο επίκεντρο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ κατέφθασε στο Καραϊσκάκης λίγο μετά τις 18:00. Το πούλμαν της ομάδας σταμάτησε κι εκεί υπήρξε διαβούλευση ώστε να μην υπάρχει κανείς στο χώρο για να περάσει η ομάδα στ' αποδυτήρια του γηπέδου του Ολυμπιακού.

Αυτή η διαδικασία κράτησε περίπου 10 λεπτά μέχρι να ξεκινήσει η μετακίνηση από το πούλμαν προς τα αποδυτήρια. Ωστόσο, στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένταση για περίπου δύο λεπτά, με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση και την αστυνομία στο επίκεντρο, εν μέσω αποδοκιμασιών και επίθεσης οπαδών του Ολυμπιακού.

Με την παρέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και στελεχών του Ολυμπιακού, η φωτιά που πήγε να ανάψει, έσβησε γρήγορα και ο Μ. Γκαγκάτσης οδηγήθηκε στη θέση του λίγο αργότερα, συνοδευόμενος από άντρες της ασφάλειας του ΠΑΟΚ και της Αστυνομίας, ενώ νωρίτερα είχαν φτάσει στα αποδυτήρια παίκτες και τεχνική ηγεσία του "δικεφάλου".

Η ένταση μεταξύ οπαδών και αστυνομικών συνεχίστηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ένας αστυνομικού.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS