ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι θέσεις που "παίζονται" ακόμη για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Το δίλημμα Κάνιας ή Βέρνμπλουμ στον άξονα και οι δύο πλάγιοι επιθετικοί αποτελούν ακόμη ερωτηματικό που θα απαντηθεί το απόγευμα της Κυριακής από το Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε στις δοκιμές που έκανε χθες να το σκέφτεται για τον παίκτη που θα τοποθετήσει στο πλευρό του Μαουρίσιο στο αποψινό αγώνα με την ΑΕΚ.

Πόντους Βέρνμπλουμ και Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας διεκδικούν τη θέση αυτή με τον πρώτο να χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του για να φτάσει στην αγωνιστική κατάσταση που θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ισπανό να ξεκουράζεται στον αγώνα με την Τσέλσι αλλά να προέρχεται από μάλλον άσχημα παιχνίδια πριν αυτό με τους Άγγλους.

Η άμυνα μοιάζει και είναι δεδομένη καθώς μπροστά από τον Πασχαλάκη θα αγωνιστούν Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Μπροστά από το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα αγωνιστεί ο Πέλκας, και μπροστά από αυτόν ο Πρίγιοβιτς ενώ υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για τις δύο θέσεις των ακραίων με τους Ζαμπά και Καντουρί να έχουν το προβάδισμα.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Λημνιός που έχει μόνο 10' συμμετοχής στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, ο MVP του ΠΑΟΚ στην Κρήτη Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και φυσικά ο Νίκος Καρέλης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ