ΠΑΟΚ

Οι Ρουμάνοι στέλνουν "πακέτο" στη Μπεσίκτας Μιρτσέα - Ραζβάν Λουτσέσκου

Οι Ρουμάνοι στέλνουν "πακέτο" στη Μπεσίκτας Μιρτσέα - Ραζβάν Λουτσέσκου

Η ρουμανική έκδοση της Fanatik με ρεπορτάζ που χαρακτηρίζει "βόμβα" υποστηρίζει πως Μιρτσέα και Ραζβάν Λουτσέσκου θα δουλεύουν ως δίδυμο στην Μπεσίκτας τη νέα σεζόν.

Τι κι αν ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν διαψεύσει με διαρροές και δηλώσεις ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του Ρουμάνου από τον "ασπρόμαυρο" πάγκο, στην πατρίδα του επιμένουν στην αναπαραγωγή σεναρίων.

Η Fanatik, συγκεκριμένα, με ρεπορτάζ που παρουσιάζει ως "αποκλειστική βόμβα" υποστηρίζει ότι ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων θα δουλέψει δίδυμο με τον πατέρα του, Μιρτσέα για λογαριασμό της Μπεσίκτας. Ο πατέρας Λουτσέσκου θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και ο Ραζβάν του προπονητή με ετήσιες απολαβές ύψους 2.000.000 ευρώ.

Απόσπασμα του ρουμάνικου Μέσου αναφέρει: " Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται κοντά στην επίτευξη ενός ιστορικού τίτλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά το μέλλον του φαίνεται να βρίσκεται μακριά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο πατέρας του, που αποχώρησε από την εθνική Τουρκίας θα τον συνοδεύσει στην επόμενη ομάδα του. Και οι δύο θα δουλεύουν μαζί στην Μπεσίκτας, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της βαθμολογίας μ' έναν και μοναδικό σκοπό να την οδηγήσουν και πάλι στον τίτλο.Το όνειρο της οικογένειας Λουτσέσκου θα γίνει πραγματικότητα το καλοκαίρι. Ραζβάν και Μιρτσέα θα δουλέψουν επιτέλους μαζί στην ίδια ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρετ Ορμάν, έχει αναλάβει ο ίδιος τις συζητήσεις με τους δύο.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και ο Ραζβάν θα είναι ο προπονητής. Βασικά οι δύο τους θα καθορίζουν ότι έχει να κάνει με την ομάδα και τις μεταγραφές της. Αναμένεται μάλιστα να έχουν υψηλούς μισθούς που θα φτάνουν στα 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και το συμβόλαιο του θα είναι διετούς διάρκειας..."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ