ΠΑΟΚ

"Ο Λουτσέσκου αρνήθηκε τα πετροδόλαρα για τον ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Σε μια τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητή, Ναρτσίς Ράντουτσαν, αποκάλυψε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου το περασμένο καλοκαίρι αρνήθηκε μια πολύ δελεαστική πρόταση από την Αραβία για να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Τα ΜΜΕ στη Ρουμανία εξακολουθούν να ασχολούνται ιδιαίτερα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον οποίο έχουν αναδείξει και τον καλύτερο Ρουμάνο προπονητή για την περασμένη χρόνια.

Σε μια τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητή, Ναρτσίς Ράντουτσαν, αποκάλυψε ότι ο Λουτσέσκου το περασμένο καλοκαίρι αρνήθηκε μια πολύ δελεαστική πρόταση από την Αραβία για να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

"Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής που έχει τη δύναμη να παραμείνει στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τώρα είναι στην Ελλάδα και δεν πιστεύω πως θα τον δούμε σύντομα σε κάποια εξωτική χώρα.

Εγώ προσωπικά πριν ένα χρόνο του μετέφερα, μέσω ενός ατζέντη πρόταση μιας ομάδας από την Αραβία. Ωστόσο, δεν ήθελε ούτε να την ακούσει, παρά το γεγονός πως τα χρήματα ήταν πάρα πολλά. Προσπαθεί να πετύχει μεγάλα πράγματα στο ποδόσφαιρο, όπως ο πατέρας του", ανέφερε ο Ράντουτσαν.

Τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία, που αναπαράγουν τις δηλώσεις του, τονίζουν μάλιστα πως "αφού αρνήθηκε τα πετροδόλαρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε μια ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος και έχει τη ευκαιρία να πάρει και το νταμπλ. Έχοντας ακόμη περισσότερο δελεαστικές προτάσεις έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ