ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "Πιστεύω στην πρόκριση"

Μπίσεσβαρ: "Πιστεύω στην πρόκριση"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποτελέσει υψηλό και ίσως αξεπέραστο εμπόδιο για τον Άγιαξ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της Τρίτης με τον Άγιαξ. Ο μέσος του Δικέφαλου τόνισε ότι όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες και αυτές των πρωταθλητών Ολλανδίας θα πρέπει να εκμεταλλευτούν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι σημαντικά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Ξέρουμε πως παίζει ο Άγιαξ και εμείς πρέπει να προκριθούμε βασιζόμενοι στο δικό μας παιχνίδι».

Για την επιστροφή του στην Ολλανδία:
«Είναι σα να έρχομαι σπίτι μου, φυσικά προετοιμαστήκαμε στην Ολλανδία οπότε δεν μου έλειψε τόσο. Παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα αύριο».

Για τον φετινό Άγιαξ:
«Ο Άγιαξ πέρυσι έκανε μια εκπληκτική σεζόν και κατάφερε να φέρει το ολλανδικό ποδόσφαιρο εκεί που του αρμόζει. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά όμως και πρέπει αρχικά να περάσουν από εμάς».

Τι πρέπει να αλλάξει από το πρώτο παιχνίδι:
«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, γιατί στον πρώτο αγώνα δεν αξιοποιήσαμε όλες τις ευκαιρίες μας».

Αν είναι κίνητρο ότι θα αγωνιστεί μπροστά σε συμπατριώτες του:
«Θέλουμε απλά να γράψουμε ιστορία. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους και να γράψουμε ιστορία για τον ΠΑΟΚ Δεν πιστεύω ότι θα με επηρεάσει το ολλανδικό κοινό».

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση του ΠΑΟΚ:
«Φυσικά και πιστεύω ότι θα περάσουμε. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα παίζουμε ο ένας για τον άλλον και θέλουμε να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά μεγάλα πράγματα. Πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω στον προπονητή».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ