ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΠΑΤΕ - ΠΑΟΚ 1-4: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΜΠΑΤΕ - ΠΑΟΚ 1-4: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ έκανε επιβλητική εμφάνιση και νίκησε 1-4 τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ στη Λευκορωσία για την 2η αγωνιστική του Europa League. Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου"

Με το εμφατικό 1-4 επιβλήθηκε ο ΠΑΟΚ της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ στη Λευκορωσία για την 2η αγωνιστική του Europa League και το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πασχαλάκης: Στη φάση του (αυτο)γκολ στο 61ο λεπτό, η μπάλα άλλαξε λίγο πορεία στην κοντινή κεφαλιά που έγινε και τον δυσκόλεψε, με αποτέλεσμα να παραβιαστεί η εστία του. Βέβαια, την περασμένη Κυριακή στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό μπορεί και να το έβγαζε. Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα ο Έλληνας γκολκίπερ, ούτε χρειάστηκε να κάνει τη μεγάλη επέμβαση.

Μάτος: Καλός ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, βγήκε νικητής στις περισσότερες μονομαχίες από την πλευρά του., κυρίως με τον δραστήριο Στάσεβιτς. Βέβαια, είχε βοήθειες και από τον Λημνιό ανασταλτικά. Κατέγραψε μια μεστή και θετική εμφάνιση.

Κρέσπο: Στον ίδιο χρεώθηκε το γκολ της ΜΠΑΤΕ στο 61ο λεπτό. Είχε αργή αντίδραση στη φάση του γκολ, όμως αυτό τον αδικεί, διότι στις τοποθετήσεις του ήταν πολύ καλός.. Δεν πιέστηκε πολύ βέβαια από τους Λευκορώσους ο "Δικέφαλος", ώστε να χρειαστεί να επέμβει πολλές φορές, όμως ήταν εκεί στις περισσότερες στιγμές. Μια εμφάνιση ως συνέχεια αυτής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Βαρέλα: Καλός και σταθερός ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι. "Σκούπισε" όλες τις φάσεις που μονομάχησε, ήταν γρήγορος στις τοποθετήσεις του, ενέπνεε σιγουριά. Βέβαια, η ΜΠΑΤΕ δεν πίεσε πολύ μπροστά, έχοντας απογοητευτεί από το γρήγορο 0-3.

Τόσκα: Σταθερός στα αριστερά της άμυνας του ΠΑΟΚ, μπήκε στα παπούτσια του Βιεϊρίνια. Έδειξε στον Λουτσέσκου ότι μπορεί να τον υπολογίζει. Δεν έφαγε φάσεις από την πλευρά του, ήταν εκεί που έπρεπε στις περισσότερες φάσεις.

Μαουρίσιο: Από δική του κάθετη πάσα προήλθε το τρίτο τέρμα του ΠΑΟΚ στο 17ο λεπτό με τον Ζαμπά. Γενικά, αυτό είναι και το δυνατό του σημείο. Δεν είναι παίκτης που θα κουβαλήσει τη μπάλα, αλλά οι μεταβιβάσεις του είναι πολύ καλές. Θετικότατη εμφάνιση από τον κεντρικό μέσο του ΠΑΟΚ.

Κάνιας: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Κάνιας, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, το καλό του ΠΑΟΚ. Από τον ίδιο ξεκίνησαν οι φάσεις στα δυο πρώτα τέρματα του ΠΑΟΚ, είχε δηλαδή πολύτιμη συμβολή στα θεμέλια νίκης του Δικεφάλου στη Λευκορωσία. Είχε τον έλεγχο στο πεδίο δράσης του στη μεσαία γραμμή.

Λημνιός: Βοήθησε περισσότερο ανασταλτικά παρά επιθετικά στην αναμέτρηση. Έκανε δουλειά στο μαρκάρισμα του Στάσεβιτς που ήταν ο καλύτερος της ΜΠΑΤΕ. Για το λόγο αυτό το παιχνίδι πήγε περισσότερο από την αριστερή πλευρά το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Ζαμπά: Απολαυστική, μοναδική, ανεπανάληπτη εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος ήτανμακράν ο καλύτερος του αγώνα και ειδικά με όσα έκανε στο πρώτο ημίχρονο. Από δική του σέντρα ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ, για να πετύχει δυο τέρματα ο ίδιος στην συνέχεια, τελειώνοντας μια και καλή την υπόθεση νίκη για τον ΠΑΟΚ. Στο β' μέρος έκανε και την ασίστ στο γκολ του Πέλκα. Αναμφίβολα, η καλύτερή του εμφάνιση με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Πέλκας: Τρομερό τελείωμα στη φάση που σκόραρε στο 73ο λεπτό από μπαλιά του Ζαμπά. Δεν είχε φανεί ιδιαίτερα μέχρι το γκολ, έχει κάνει σίγουρα καλύτερες εμφανίσεις, όμως και πάλι κατάφερε να σκοράρει. Βγήκαν άλλοι μπροστά αυτή την φορά για τον ΠΑΟΚ.

Πρίγιοβιτς: Διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και μέσα στην περιοχή δεν χαρίζεται. Ο Σέρβος "εκτελεστής" με δική του κεφαλιά μόλις στο έκτο λεπτό άνοιξε τον χορό των τερμάτων για τον ΠΑΟΚ. Για ένα ακόμη ματς σκόραρε και έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω. Πολύ καλή εμφάνιση από τον "Πρίγιο".

Μπίσεσβαρ: Πέρασε στο 70' αντί του Λημνιού και ήταν και πάλι πολύ καλός. Θα μπορούσε και να σκοράρει στο 89', αν το σουτ του δεν σημάδευε τη συμβολή των δοκαριών. Είναι σε φόρμα ο Σουριναμέζος.

Ακπόμ: Μπήκε στη θέση του Πρίγιοβιτς στο 76ο λεπτό με το σκορ στο 1-4, προσπάθησε να δείξει πράγματα στον προπονητή του και ήταν δραστήριος όσο βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Βιεϊρίνια: Μπήκε στο 85ο λεπτό, με το ματς να έχει τελειώσει (ήταν ήδη 1-4 το ματς). Το παιχνίδι είχε "σβήσει", επομένως δεν μπορεί να κριθεί η παρουσία του.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ