ΠΑΟΚ

Με δύο... κρυφούς φορ ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ποιο δίδυμο ετοιμάζει ο Λουτσέσκου που θα κρατήσει τον μοναδικό φορ της "αποστολής" Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον πάγκο. Ο επιθετικός ρόλος των Πέλκα, Καντουρί και η αναμενόμενη μετάθεση του Βιεϊρίνια για να χωρέσει ο Ρουμάνος Τόσκα

Ο ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνιστεί χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ στον αγώνα με την Τσέλσι στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του EUROPA LEAGUE. Ανακατεύει την τράπουλα ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στην "αποστολή" τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο το πιθανότερο είναι να τον κρατήσει στον πάγκο και να χρησιμοποιήσει τους Δημήτρη Πέλκα, Ομάρ Ελ Καντουρί. Όχι ως δίδυμο αλλά να εναλλάσσονται στην επίθεση του Δικέφαλου. Ένα σχήμα που είχε δοκιμαστεί στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας όταν ο Σέρβος επιθετικός είχε μόλις επιστρέψει από τις υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί με αυτό το σχήμα απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου και μάλιστα πήγε καλά, ωστόσο τότε ο Πρίγιοβιτς ήταν ο μοναδικός επιθετικός που διέθετε ο Ρουμάνος τεχνικός στο ρόστερ του.

Εφόσον το σχήμα αυτό επιλεγεί από το Ρουμάνο τεχνικό Μπίσεσβαρ και Ζαμπά θα αγωνιστούν στα δύο άκρα της επίθεσης. Σε ό,τι αφορά στην άμυνα το πιθανότερο σενάριο λέει πως ο Τόσκα θα πάρει φανέλα βασικού και ο Βιεϊρίνια θα μεταφερθεί στο δεξί άκρο της άμυνας για να καλύψει το κενό του Λέο Μάτος, με τους Βαρέλα και Κρέσπο να είναι το δίδυμο στα στόπερ. Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Στα αμυντικά χαφ, σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ ο Εβγέν Σάχοβ θα είναι ο παρτενέρ του Μαουρίτσιο.

Όλα αυτά, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου αγώνα απέναντι στην Τσέλσι. Σε περίπτωση που μέχρι τότε αλλάξουν τα πλάνα με την είσοδο στην ενδεκάδα του Πρίγιοβιτς αυτός που μάλλον θα μείνει στον πάγκο θα είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ