ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο:"Έτοιμος για όσο με χρειάζεται η ομάδα"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και δηλώνει έτοιμος να παίξει όσο χρειαστεί.

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο στις δηλώσεις που έκανε για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα για όσο διάστημα τον χρειαστεί ο Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ομάδα και τη δική του ετοιμότητα:
«Θεωρώ πως η ομάδα παίζει καλύτερα από ότι στο ξεκίνημα. Πλέον, καταλαβαίνουμε περισσότερο το σύστημα του προπονητή. Είμαι πλέον στη διάθεσή του για όσο με χρειαστεί, είτε για πέντε, για δέκα λεπτά, είτε για να με χρησιμοποιήσει από την αρχή».

Για το συναγωνισμό στη μεσαία γραμμή:
«Φυσικά και υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά αυτό είναι κάτι καλό καθώς πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε περισσότερο και να περιμένουμε την ευκαιρία μας. Ο Αουγκούστο παίζει πολύ ωραία, ο Μίσιτς σκοράρει σχεδόν όλα τα γκολ της ομάδας και επίσης αποδίδει εξαιρετικά στο γήπεδο. Επιστρέφω και εγώ και γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο γιατί έχω καιρό να αγωνιστώ. Αισθάνομαι καλά, αισθάνομαι έτοιμος και όταν με χρειαστεί ο προπονητής θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό όπως έκανα πάντα. Έχουμε πολλούς παίκτες στη μεσαία γραμμή».

Για την επιστροφή του μετά το σοβαρό τραυματισμό του:
«Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις, αλλά προσπαθώ να κάνω ότι ακριβώς έκανα τα δύο τελευταία χρόνια. Τώρα προσπαθώ να κάνω κάτι παραπάνω γιατί είναι σαν να ξεκινάω από το μηδέν. Θα προσπαθήσω να μιλήσω, θα προσπαθήσω να ελέγξω το παιχνίδι, να πασάρω στους συμπαίκτες μου και να σκοράρω. Θα βάλω τα δυνατά μου για την ομάδα. Όχι για μένα, αλλά για την ομάδα».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ