ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Στην Αθήνα δεν μας θέλουν νικητές"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

"Δεν θέλουν στην Αθήνα να είμαστε νικητές" δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκνευρισμένος Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Πανιώνιος.

Έξαλλος ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας, έξαλλος ήταν και στη συνέντευξη Τύπου όπου μίλησε και πάλι με μεγάλη ένταση και καταφέρθηκε για πολλοστή φορά εναντίον της Αθήνας και του " συστήματος που έχει δημιουργηθεί εναντίον του ΠΑΟΚ".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

" Είναι απίστευτο, είναι απίστευτο. Τόλμησαν να κάνουν τέτοιο σόου στο τέλος του αγώνα ενώ ήταν 25-30 λεπτά κάτω. Μας κλωτσούσαν, δεν μας έδωσαν πέναλτι, δεν έδωσαν κίτρινες κάρτες στους παίκτες τους. Αυτά είναι ενάντια στο ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με ευκαιρίες και αντιμετωπίζουμε αυτά που αντιμετωπίζουμε. Είναι απίστευτο. Ας πάμε στο τσίρκο, ας αφήσουμε το ποδόσφαιρο κι ας πάμε στο τσίρκο.

Το ματς έπρεπε να έχει κριθεί στα 90 λεπτά. Κάναμε λάθη στα τελειώματά μας, αλλά στην παράταση τα καταφέραμε, παλέψαμε και δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Οι ποδοσφαιριστές δεν ήθελαν να αποκλειστούν από το Κύπελλο. Είναι απίστευτα αυτά που είδα...

Δεν μας θέλει κανείς νικητές, δεν θέλει κανείς από την Αθήνα να είμαστε νικητές. Έχουν στρατηγική απέναντί μας, δημιουργούν καταστάσεις εναντίον μας για να συνεχίσουν όσα κάνουν εδώ και χρόνια. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με -2, πέρυσι χάσαμε όπως χάσαμε. Φέτος αρχίσαμε με -2, σε ένα ματς μας δίνουν μία φάση υπέρ μας και δύο εναντίον μας. Πως γίνεται αυτό; Δεν καταλαβαίνω. Όλοι μας ρίχνουν κλωτσιές. Δεν μίλησα μετά το ματς με τον Άρη, όταν δεχθήκαμε γκολ οφσάιντ, αλλά σε κάθε ματς πρέπει να παλεύουμε και να συνεχίζουμε χωρίς αυτές τις καταστάσεις" .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ