ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Όλη η πόλη μας ζητά να πάρουμε το νταμπλ!"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το μήνυμα που μεταφέρεται από όλους στην Θεσσαλονίκη προς τον ίδιο και τους παίκτες του. "Δεν ξέρουμε αν είναι κατάλληλη στιγμή για αλλαγή θέσης στον Βιεϊρίνια", τόνισε.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει ενθουσιαστεί με την πορεία της ομάδας του το τελευταίο διάστημα και για πρώτη φορά μετά το 1985 (όταν έχασε τον τελικό Κυπέλλου από την ΑΕΛ) βλέπει ζωντανή την προοπτική της κατάκτησης του νταμπλ.

Και τη δίψα του την μεταφέρει προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το ομολόγησε ο ίδιος ο Ρουμάνος κόουτς στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, με τις οποίες, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται να αλλάξει από εδώ και πέρα θέση στον Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την πίεση του πρωταθλητισμού και το κλίμα που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη:
"Η αλήθεια είναι πως δεν εστιάζουμε σ' αυτή την πίεση. Ίσως αυτή δημιουργείται στον προπονητή απ' τους δημοσιογράφους. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να προετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι όπως πρέπει. Το μήνυμα της πόλης, όχι μόνο αυτή την εβδομάδα, αλλά όλο το προηγούμενο διάστημα, είναι να πάρουμε το νταμπλ!"

Για τις νίκες του ΠΑΟΚ σε δύσκολες έδρες και η διαφορά με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος:
"Είναι πολύ διαφορετικό το πρώτο διάστημα, οι παίκτες έχουν κατανοήσει πολύ περισσότερο την κατάσταση. Μπορούμε να παραλληλίσουμε την πορεία μας με το χτίσιμο ενός σπιτιού. Είναι σαν να ρωτάμε την πρώτη εβδομάδα και την τελευταία σε τι φάση βρίσκεται η κατασκευή του σπιτιού. Η δυναμική μιας ομάδας αλλάζει συνεχώς. Ένας παίκτης μπορεί να τραυματιστεί, να φορμαριστεί ή να φύγει κάποιος ή να αποκτηθεί κάποιος άλλος. Το σημαντικό είναι να έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία η ομάδα".

Για την κατάσταση του Αζεβέντο και τη μελλοντική χρησιμοποίηση του Βιερίνια σε θέση εξτρέμ:
"Ο Αζεβέντο πήρε το πρώτο του 90λεπτο, είναι πλέον υπολογίσιμο μέλος της ομάδας. Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε αλλαγή στην ομάδα, καθώς έχουμε βρει ισορροπία και ο Βιειρίνια έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια στη θέση που αγωνίζεται τώρα".

Για το αν πιστεύει στο ρητό: "Η άμυνα φέρνει τις νίκες και η επίθεση τον κόσμο στα γήπεδα":
"Σε ό,τι αφορά το ρητό ο κόσμος μας είναι πάντα δίπλα μας ανεξάρτητα απ' τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Οι παίκτες μας μ' αυτόν τον τρόπο νιώθουν "περισσότερο" ποδοσφαιριστές με τον κόσμο στο πλάι τους. Η οργάνωση που έχει μια ομάδα είναι πολύ σημαντική. Υπάρχει πολλή τακτική στην καθημερινότητα, είναι βαρετό ίσως για τους παίκτες, αλλά αυτή είναι που κάνει τη διαφορά".

Για το ποιος είναι ο μεγάλος αντίπαλος του ΠΑΟΚ. ΑΕΚ, Ολυμπιακός ή ο ίδιος ο ΠΑΟΚ:
"Πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας δουλειά και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, αρχής γενομένης απ' το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΛ. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες. Δεν πρέπει να αποσπάται η προσοχή και η ενέργεια τους με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, παρά μόνο να ασχολούνται με το δικό μας παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ