ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου για Ουάρντα: "Πρέπει όλοι να υπακούν στους κανόνες"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη συνέντευξή του για την "Γερμανία του Χίτλερ", την οποία συνέδεσε με το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά απάντησε για τον αποκλεισμό και την τιμωρία του Αμρ Ουάρντα.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη συνέντευξή του για την "Γερμανία του Χίτλερ", την οποία συνέδεσε με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απάντησε, ωστόσο, για την απόφασή του να τιμωρήσει με αποκλεισμό τον Αμρ Ουάρντα.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ:

- Διαφοροποίησατε την ενδεκάδα με εννέα νέους παίκτες. Πόσο ικανοποιημένος είστε ή πόσο δυσαρεστημένος είστε;

"Το μοναδικό για το οποίο δεν είμαι ικανοποιημένος είναι το αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε καλά, πιέσαμε, ικανοποιημένος γιατί αντιμετωπίσαμε μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα. Στα τελευταία δέκα λεπτά τους δώσαμε το δικαίωμα να πιέσουν. Δυστυχώς δεχτήκαμε κόκκινη και ήταν ρίσκο στο παιχνίδι μας να παίζουμε με αριθμητικό μειονέκτημα, ενώ μας πίεσε και ο αντίπαλος εκείνη τη χρονική στιγμή".

- Οι πολλοί αναπληρωματικοί μαζί, είναι δύσκολο να έχουν συνοχή. Είναι κάτι που δεν θα ξαναδούμε μέχρι το επόμενο ματς Κυπέλλου;

"Ήταν αυτό το ματς μέσα σε μια σειρά δύσκολων αγώνων. Θα έπρεπε να διαχειριστούμε αυτήν την κατάσταση και γι' αυτό κάναμε αλλαγές".

- Για το γεγονός ότι έκανε δύο αλλαγές στην ανάπαυλα με αποτέλεσμα να αλλάξουν πολλά στην ενδεκάδα.

"Και οι δύο αλλαγές ήταν για τραυματισμούς".

- Για το τι έπαθε ο Χατσερίντι:

"Είπε ότι ζαλιζόταν από το χτύπημα στο κεφάλι και δεν είχε τον έλεγχο".

- Για το πόσο ικανοποιημένος είναι από τις μεταγραφές και για την παρουσία του Βέρνμπλουμ:

"Είναι πρόβλημα για τους νέους παίκτες και ειδικά για αυτούς που έρχονται την τελευταία στιγμή στην ομάδα. Είναι δύσκολη η προσαρμογή. Χρειάζονται επίσημα ματς για να περιοριστούν τα λάθη. Εξαρτάται και από τον τύπο του παιχνιδιού που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες έδειξε χαρακτήρα, σήκωσε χέρι και έδειξε ότι είναι προσωπικότητα".

- Για το αν είναι πρόβλημα όταν μετά από γκολ που βάζει η ομάδα στην Τούμπα, χαλαρώνει...

"Δεν είναι πρόβλημα, όχι. Αυτό μπορεί να συμβεί σε έναν αγώνα. Το σημαντικό είναι πώς αντιδράς μετά. Παίζαμε κάθε τρεις μέρες, έχουμε νέο σύνολο, το σημαντικό είναι να νικάς".

- Για το πότε πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει:

"Εχουμε τέσσερις νίκες και ξεκινήσαμε με -2. Το 1-1 δεν είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά με δέκα παίκτες και σκεφτόμενοι τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχουν μέρες να προετοιμαστούμε όπως θέλουμε. Συνεχίζουμε όμως να νικάμε. Δεν ξέρω τι περιμένετε, αλλά στόχος είναι να κερδίζουμε".

- Για την απόφασή του να αφήσει εκτός τον Ουάρντα:

"Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Η ομάδα έχει συγκεκριμένη πειθαρχία και κανόνες στους οποίες πρέπει όλοι να υπακούν. Με συμβιβασμούς ρισκάρουμε να χάσουμε το γκρουπ. Είναι πολύ απλό".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ