ΠΑΟΚ

Λίνο:"Δεν έχουμε πολλά να συζητήσουμε"

Λίνο:"Δεν έχουμε πολλά να συζητήσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Άλβες Λίνο προανήγγειλε την παραμονή του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι και ο ίδιος και η ομάδα επιθυμούν να συνεχίσει στο "Δικέφαλο".

Ο Άλβες Λίγο ανακηρύχθηκε ως MVP της χρονιάς. Το βραβείο ονομάζεται "Πλάτων Φορόπουλος", στη μνήμη των επί πολλών ετών ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ και ο άσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης υποστήριξε στις δηλώσεις του:

Για το αν θέλει να μείνει: "Εγώ θέλω να μείνω. Απ' όσο ξέρω θέλει και η ομάδα. Μένει να δώσουμε τα χέρια, δε νομίζω να έχουμε πολλά να συζητήσουμε".

Για το γεγονός ότι είναι πάντα πρωταγωνιστικής και αν πιστεύει ότι θα είναι και τη νέα χρονιά:
"Ελπίζω ναι. Κάθε χρόνο είναι πιο δύσκολο και για εμένα. Ελπίζω και του χρόνου να παίξω τα ίδια και με την ίδια απόδοση, γιατί είναι αλήθεια ότι τα πόδια βαραίνουν και χρειάζεται καλύτερη προετοιμασία, κάτι που θέλω να κάνω φέτος".

Για το τι παραπάνω θα ήθελε από τον ΠΑΟΚ:
"Θα ήθελα ένα τίτλο. Θα ήθελα τον τελικό. Θα πρέπει να ευχαριστήσω τον κ. Γεωργιάδη, γιατί ήταν πολύ δύσκολο σε τόσο διάστημα να μας αλλάξει τη σεζόν. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να είμαστε καλύτεροι".

Για το τι χρειάζεται να γίνει ο ΠΑΟΚ καλύτερος:
"Δυστυχώς ακόμη και για τα παιδιά που ήρθαν κατάλαβαν ότι ο κόσμος δεν αγωνίζεται μόνο απέναντι σε αντιπάλους. Πρέπει να κερδίζουμε κι άλλους εξωαγωνιστικούς παράγοντες. Όλοι οι παίκτες και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Σαββίδη για όσα κάνει για εμάς. Θα θέλαμε να κατακτήσουμε τον τίτλο και να του τον αφιερώσουμε".

Για τις διαφορές που υπάρχουν από την ημέρα που ήρθε μέχρι σήμερα:
"Υπάρχουν αρκετές διαφορές, εκτός από τα χρήματα. Θεωρώ ότι η ομάδα που είχα έρθει, μπορεί να ήταν το ίδιο ομάδα, αλλά ήμασταν πολύ δεμένοι, όχι ότι τότε δεν ήμασταν βέβαια".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:
"Σίγουρα θα βοηθούσε γιατί ο Πάμπλο θα μπορούσε να βοηθήσει πάρα πολύ, και αγωνιστικά αλλά και με τη νοοτροπία του".

Για το αν ο ΠΑΟΚ προετοιμαστεί καλύτερα φέτος:
"Θα προτιμούσα να βγαίναμε πρώτοι. Αλλά η αλήθεια είναι ότι φέτος θα μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα".

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ:
"Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ότι μπορούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους και εγώ προσωπικά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω ακόμη περισσότερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ