Κυριάκος: "Ο Λυμπερόπουλος είναι αρκετά άνδρας να ζητήσει συγγνώμη"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με ανάρτηση στο Facebook εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα αναθεωρήσει τα όσα είπε για την αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς. (φωτογραφία)

Η τοποθέτηση του "Λύμπε" έφερε την αντίδραση του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, ο οποίος με ανάρτηση στο Facebook υποστήριξε ότι ο τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού" "είναι αρκετά άνδρας για να ζητήσει συγγνώμη μόλις ηρεμήσει και συνειδητοποιήσει τι είπε...", μιλώντας παράλληλα για "υστερία" της "πράσινης ΠΑΕ" και τονίζοντας ότι "ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται...".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ:

"Πολλά θ' ακουστούν από τους...Βαρούχες, ίσως και ότι το χτύπημα με το κουτάκι ήταν ακούσιο, ή ότι είχε πρόθεση να βρει τη μπάλα, αλλά ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται...

Να θυμίσω απλά, ότι η υστερία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (και όχι του κόσμου της) ξεκίνησε από μια κάρτα στον Χουλτ, που ήταν πολύ περισσότερο από την σημερινή δεύτερη του Ουάρντα, από ένα φάουλ στα 30 μέτρα στον Πρίγιοβιτς που ήταν πολύ περισσότερο από την σημερινή πρώτη κίτρινη στον Ουάρντα και από μια αγκωνιά πάνω στη φάση του Μάτος, που ήταν πολύ λιγότερο επικίνδυνη από τις γροθιές και τις κλωτσιές σήμερα στον πεσμένο Κρέσπο.

Κι εγώ τιμώ και σέβομαι τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ξέρω ότι είναι αρκετά άνδρας για να ζητήσει συγγνώμη μόλις ηρεμήσει και συνειδητοποιήσει τι είπε...", αναφέρει η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΟΜΙΝΗΣ

Το φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΣΩ INSTAGRAM ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΣΑΒΒΙΔΗ

Γ. Σαββίδης: "Σπείρατε ανέμους, θα θερίσετε θύελλες..."

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ

Λυμπερόπουλος: "Έφυγε εύκολα από το γήπεδο ο Ίβιτς"

ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΣΕΡΒΟΣ

Εισαγωγή στον Ευαγγελισμό για τον Ίβιτς

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η στιγμή που το κουτάκι μπύρας χτυπάει τον Ίβιτς στο κεφάλι!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24