Καταγγελία ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Αρειο Πάγο για μέλος της ΕΕΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταγγείλει στον Άρειο Πάγο συνάντηση που είχαν το μέλος της ΕΕΑ, κ. Φαραντούρη με τον δικηγόρο κ. Τζουγανάτο, αλλά και συνάντηση του δεύτερου με την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου και τον Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου του Λευτέρη Αυγενάκη, κ. Μπραουδάκη.

Σε καταγγελία προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το μέλος της ΕΕΑ, κ. Φαραντούρη. Σε αυτήν εμπλέκονται ο δικηγόρος κ. Τζουγανάτος, η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου, ο νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, κ.Χατζησαββάογλου, αλλά και ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Λευτέρη Αυγενάκη, κ. Μπραουδάκης.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο δικηγόρος κ. Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη και οι δυο τους είχαν συναντηθεί πρωτύτερα.

Επιπρόσθετα ο ΠΑΟΚ τονίζει ότι θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη συγκεκριμένη συνάντηση ζητώντας άμεση διερεύνησή της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην καταγγελία της: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει νέα στοιχεία στην υπόθεση της ΕΕΑ. Πιο αναλυτικά: Στις 20.01 στις 11:00 μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προσήλθε η κ.Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ.Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ.Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη.

Ο δικηγόρος κ.Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα. Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών ενώ τα στοιχεία που έχουμε είναι στη διάθεσή του".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ