"Καμπάνα" ενός μήνα σε Μίχελ

Οι κάμερες κατέγραψαν την συμπεριφορά του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αν δεν αλλάξει η ποινή του ενός μήνα.

Ο Λούμπος Μίχελ τιμωρήθηκε με πρόστιμο και με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα μετά τη κλήση του για όλα όσα κατέγραψε ο διαιτητής αλλά και αποτυπώθηκαν στο οπτικοακουστικό υλικό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στον Αγρίνιο. Αναλυτικά, το σκεπτικό της ποινής του Μίχελ:

"Βάσει των αναφερομένων στο από 28/01/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 28/01/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/15/14-η από 29-01-2018 αναφορά συμβάντων της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας».

Για τη συμπεριφορά του κ. Λ. Μίχελ: Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Λ. Μίχελ τις ακόλουθες πειθαρχικές κυρώσεις, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών».

Οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ τις επόμενες 30 ημέρες είναι κόντρα σε: Γιάννινα (Ε), Ατρόμητο (Ε), Λάρισα (Μ), Λαμία (Ε), Ολυμπιακό (Μ)".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ένταση στο Αγρίνιο μετά τη λήξη του αγώνα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο Νικ Καλάθης και η μαγεία του να μην είσαι τέλειος

Στο μεταίχμιο μεταξύ θείας και ρομποτικής δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ