ΠΑΟΚ

Κ19 Ντιναμό Κιέβου - ΠΑΟΚ 3-0: Δύσκολη η πρόκριση στο Youth League

UEFA YOUTH LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÏÅÌÉÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
UEFA YOUTH LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÏÅÌÉÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας από τη Ντιναμό Κιέβου και πλέον το έργο της πρόκρισης για το "δικέφαλο του Βορρά" έχει γίνει αρκετά δύσκολο.

Την ήττα με 3-0 από τη Ντιναμό Κιέβου γνώρισε η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι για το β' γύρο του UEFA Champions Path που οδηγεί εν συνεχεία στο Youth League.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 με δυο πέναλτι από τους Ουκρανούς ενώ δέχτηκε και τρίτο τέρμα από τον Ναντόλσκι στο 76'.

Αρχικά στο 9' ο Μιχαηλίδης έκανε το πέναλτι με τον Τσιταϊσβίλι να το εκτελεί και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Κιέβου.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανίδης έκανε επίσης πέναλτι και ο Τσιταϊσβίλι και πάλι ήταν εύστοχος για το 2-0 της Ντιναμό. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 76' με σουτ ο Ναντόλσκι.

Πλέον η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Νεσερέτ, Σκόρκο, Μπίλοβαρ, Ζαμπαρνί, Βιντσαρένκο, Μπιλοσέβσκι (46' Οκόρο), Μιχαιλένκο (22' Βολόσιν, 90+1' Μπόντνια), Ναντόλσκι, Σουλιάνσκι, Ισαιένκο, Τσιταϊσβίλι (79' Γιαφιμένκο).

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσοπούρογλου (46' Γροσδής), Τσιγγάρας, Θεοδωρίδης, Τζόλης, Δούμτσης (74' Πουρνάρας), Πανίδης (46' Κούτσιας)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ