ΠΑΟΚ

Ιβάν Σαββίδης: "Θα εκπληρώσω ό,τι έχω υποσχεθεί για το γήπεδο"

Ιβάν Σαββίδης: "Θα εκπληρώσω ό,τι έχω υποσχεθεί για το γήπεδο"

Σίγουρος για την κατασκευή της Νέας Τούμπας είναι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. "Δεν πιστεύω ότι πιάσαμε ταβάνι" πρόσθεσε στη live συνέντευξη που έδωσε στο instagram.

Τη σιγουριά του ότι το πλάνο του για νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα υλοποιηθεί εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης στη live συνέντευξη του στο Instagram και τη σελίδα των Νέων Ελλήνων της Ρωσίας.

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε ζητήσει να μην του γίνουν ερωτήσεις για το Δικέφαλο δεν κατάφερε να τις αποφύγει και δεν είχε λόγο να μην τις απαντήσει.

Για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαδικασίες για τη Νέα Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, παρά τις όποιες καθυστερήσεις έχουν προκύψει. " Υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία στο θέμα του γηπέδου και αρκετές καθυστερήσεις, αλλά δεν τα παρατάω. Θα εκπληρώσω ό,τι έχω υποσχεθεί για τον ΠΑΟΚ" είπε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου που τόνισε επίσης ότι η ομάδα του θα κατακτήσει και άλλες κορυφές.

"Δεν πιστεύω ότι πιάσαμε ταβάνι. Η δουλειά δεν σταματάει. Ποτέ δεν λες ποια κορυφή είναι το ταβάνι σου. Μετά την πανδημία δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το ποδόσφαιρο και περιμένουμε τις κατευθύνσεις που θα δώσουν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Η "διαφορετική" κορυφαία ενδεκάδα του Γιώργου Σαββίδη
Τζαβέλλας: "Με τον ΠΑΟΚ έχει χαλάσει το... γλυκό"
ΠΑΟΚ: Πρόστιμο σε Στοχ και Σβιντέρσκι από την αστυνομία
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ