ΠΑΟΚ

"Η Τορίνο κοιτάζει τον Λημνιό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Τορίνο ψάχνεται για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και ο Δημήτρης Λημνιός είναι μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Η Τορίνο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Παρόλο που το πρωτάθλημα στην Ιταλία δεν έχει ολοκληρωθεί, στην Τορίνο σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ημέρα του συλλόγου. Ο τεχνικός διευθυντής των Τορινέζων, Νταβίντε Βενιάτι, έχει σε εκτίμηση τον Λημνιό, τον οποίο ήθελε και όταν ήταν στην ΣΠΑΛ.

Το συμβόλαιό του με τον "Δικέφαλο του Βορρά" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Ο ΠΑΟΚ δεν θα ήταν καθόλου αρνητικός σε μία καλή οικονομικά πρόταση, και θα συναινούσε στην παραχώρηση του 22χρονου winger. Την φετινή σεζόν ο Λημνιός έπαιξε 43 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με απολογισμό 6 γκολ και 7 ασίστ.

Ο Λημνιός δεν είναι η μόνη περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει, καθώς μία προσιτή περίπτωση είναι ο Τζιάκομο Μποναβεντούρα που μένει ελεύθερος από την Μίλαν, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ