ΠΑΟΚ

Η... μεγάλη επι-στροφή του Στανόγεβιτς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΦΕΝΛΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΦΕΝΛΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς δούλεψε πάνω στο 4-2-3-1 στην απογευματινή προπόνηση του "Δικεφάλου", κάνοντας πράξη όσα δήλωσε μετά το φιλικό με τη Φένλο.

Έχοντας πειραματιστεί στο 3-4-3, δοκιμάσει το 3-5-2 και επιμείνει χωρίς να δει την απαιτούμενη πρόοδο στο 4-4-2, ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς δούλεψε, στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, πάνω στο γνωστό στους παίκτες του ΠΑΟΚ 4-2-3-1.

Σε συνέχεια των όσων δήλωσε μ ετά το τέλος του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τη Φένλο, ο 43χρόνος τεχνικός των κυπελλούχων Ελλάδος χρησιμοποίησε το σύστημα πάνω στο οποίο είναι δομημένο το ρόστερ που διαθέτει.

ΧΟΡΣΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ

Οι δύο ενδεκάδες στις οποίες χώρισε τους παίκτες ο Στανόγεβιτς για το οικογενειακό δίτερμα με τις εστίες στημένες στις γραμμές της κάθε μεγάλης περιοχής ήταν οι εξής:

Μαύροι: Σιαμπανης - Ματος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς - Κανιας, Τσίμιροτ - Ενρίκε, Μπίσεσβαρ, Μακ -Πρίγιοβιτς.

Πορτοκαλί: Μελίσσας -Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης - Σάχοβ Κοροβέσης - Τζάλμα, Πέλκας, Ζάιρο - Κουλούρης.

Οι Λεβέκ και Αθανασιάδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ σε ξεχωριστό πρόγραμμα έκαναν οι Δημητρίου, Λημνιός και Ουάρντα.

Ο Κάτσε έμεινε στο γυμναστήριο καθώς χθες αγωνίστηκε καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Δείτε VIDEO απ' την προπόνηση:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ