ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H απολογία του ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου

ΕΠΟ / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απολογήθηκε μέσω των δικηγόρων του ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Πέμπτης στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τις δηλώσεις του στη Ρουμανία περί "κλεμμένου πρωταθλήματος" και... Χίτλερ.

Την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοίμαζε τους παίκτες του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Μπάτε Μπορίσοφ οι δικηγόροι της ομάδας της Θεσσαλονίκης απολογούνταν στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Ρουμανία.

Οι δυο δικηγόροι του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας και Αχιλλέας Μαυρομάτης, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος απουσίαζε στη Λευκορωσία για το ματς με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, για το γεγονός ότι του ασκήθηκε δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Στην απολογία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ σημείωσαν πως στο παρελθόν συνέβησαν σοβαρότερα πειθαρχικά αδικήματα και δεν κλήθηκε κανείς σε απόλογία. Επικαλέστηκαν τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε πει: «Η Χούντα πέφτει, είναι θέμα μηνών» αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη για το ενδεχόμενο να «έπεφτε» η πρωτόδικη τιμωρία του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Μόνο Μάο Μάο και ανθρωποφάγοι τα κάνουν αυτά. Αν είναι Μάο Μάο ας τολμήσουν».

Για την ατάκα του Λουτσέσκου περί κλοπής του περσινού πρωταθλήματος και τη δήλωση... «αυτό συνέβη μόνο κατά την διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ» οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφεραν πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έκανε σύγκριση αλλά απλή αναφορά και πως με νέες του δηλώσεις στη "NOVA" έδωσε εξηγήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανε απλή αναφορά σε δύο γεγονότα. Καμία σύγκριση. Είναι υβριστική συμπεριφορά αυτό; Δεν αναφέρθηκε σε κάποιο θεσμοθετημένο όργανο. Από κάποια ΜΜΕ η συγκεκριμένη δήλωση υπερπροβλήθηκε. Για την κλοπή αναφέρει ένα πραγματικό γεγονός. Όλα αυτά τα είπε έπειτα από ερώτηση που του έγινε. Δεν πήγε να κάνει ο ίδιος δηλώσεις».

Και η απολογία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ πέρσι συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς αλλά το πρωτάθλημα κρίθηκε στα δικαστήρια. Δεν είπε κανένα ανακριβές γεγονός και δεν απευθύνθηκε σε συγκεκριμένο πρόσωπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ