ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Να διατηρήσουμε τα σκήπτρα του πρωταθλητή"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, τόνισε ότι ανυπομονεί να ζήσει την εμπειρία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1/12, 19:30) και ξεκαθάρισε ότι ο στόχος του Δικεφάλου στο Φάληρο είναι η νίκη και μόνο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (1/12, 19:30) στο ντέρμπι κορυφής της Super League 1 και ο προπονητής του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα, επανέλαβε ότι ανυπομονεί να ζήσει την εμπειρία ενός τόσο σημαντικού ματς.

"Έχω μεγάλη επιθυμία και θέληση να συμμετάσχω σε αυτό το ντέρμπι. Ακούω να μιλούν για αυτό εδώ και χρόνια και θέλω να βρεθώ στην ευχάριστη θέση να το ζήσω μαζί με την ομάδα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι από αυτά που σε σημαδεύουν, που αποτελούν πρόκληση και θέλω να ζήσω αυτή την στιγμή μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου.

Εμείς είμαστε πάντα συνεπείς στο πλάνο μας και τη προσέγγιση του αγώνα. Ξέρουμε τι θέλουμε και αυτό είναι να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα σκήπτρα του πρωταθλητή και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε μαζεύοντας βαθμούς.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό το παιχνίδι έχει διαφορετικό βάρος και άλλη σημασία για τους πολλούς, αλλά για μας ο στόχος η επιθυμία και ο στόχος μας είναι ο ίδιος ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και το που παίζουμε θέλουμε να κερδίζουμε. Και αυτό το ματς θα το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Δικεφάλου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ