Επικυρώνεται η συμφωνία

Σαββίδης

Αυτή την ώρα συντάσσεται το μνημόνιο συνεργασίας Α.Σ. ΠΑΟΚ-Σαββίδη και σε λίγη ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία

Κατέληξαν σε συμφωνία ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη στην διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, στο οποίο δίνει το παρών και ο οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων του Σαββίδη, Αντον Κοντάρεφ.

Τελικά η πρόταση Σαββίδη (για ένα ποσό 600.000 ευρώ ετησίως που θα δίνει η ΠΑΕ στον Α.Σ.) γίνεται δεκτή και το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθεί η σύνταξη του μνημονίου συνεργασίας, κάτι που έχουν αναλάβει αυτή την ώρα οι δικηγόροι των δύο πλευρών.

Υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες προς διευκρίνιση (για παράδειγμα ο Ερασιτέχνης προτείνει να δοθεί μεγαλύτερο ποσό την πρώτη από τις πέντε χρονιές που θα εφαρμοστεί η συμφωνία και να αφαιρεθεί ισομερώς από τις υπόλοιπες, πρόταση πάνω στην οποία αναμένεται η απάντηση της πλευράς Σαββίδη).

Την Ραπίντ Βιέννης θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το δεδομένο είναι πως υπάρχει συμφωνία και αναμένεται άμεσα να μπουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ τα πρώτα εκ. ευρώ από την πλευρά Σαββίδη και ο ομογενής επιχειρηματίας να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η οριστική συμφωνία

Τελικώς συμφωνήθηκε ο Σαββίδης να δώσει στον ΑΣ 800.000 ευρώ την πρώτη χρονιά και από 550.000 τις τέσσερις επόμενες. Αυτό ζητήθηκε γιατί ο Ερασιτέχνης έχει κάνει ήδη τον προϋπολογισμό για την επόμενη περίοδο.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.