ΠΑΟΚ

Δεν υπέγραψε ο Βέρνμπλουμ, τέσσερις μέρες προθεσμία του έδωσε ο ΠΑΟΚ

CSKA Moscow's Pontus Wernbloom of Sweden reacts during a round of 16  Champions League soccer match against Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday March 14, 2012. (AP Photo/Paul White)
CSKA Moscow's Pontus Wernbloom of Sweden reacts during a round of 16 Champions League soccer match against Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday March 14, 2012. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ αναχωρεί το πρωί για τη Σουηδία και ο ΠΑΟΚ του δίνει τέσσερις ημέρες για την τελική του απάντηση στην πρόταση που του έχει καταθέσει.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ μπορεί τις τελευταίες 48 ώρες να διαπραγματεύτηκε με τον ΠΑΟΚ, άλλα όπως έχει φανεί εξ αρχής, φαίνεται πως αποτελεί μια ιδιαίτερη και απαιτητική περίπτωση και πως υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες που θα πρέπει να τακτοποιηθούν, ώστε να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Λεπτομέρειες που έχουν πλέον ξεπεράσει τις όποιες συμφωνίες έχουν να κάνουν με το οικονομικό, όπου φαίνεται πως έχουν βρεθεί περισσότεροι κοινοί τόποι ανάμεσα στις δύο πλευρές και έχουν φτάσει στο επίπεδο της διαμονής του παίκτη και της οικογένειας του στη Θεσσαλονίκη.

Το σπίτι που θα φιλοξενήσει την οικογένεια Βέρνμπλουμ, το σχολείο στο οποίο θα φοιτήσουν τα δύο του παιδιά είναι τα ζητήματα που συζητιούνταν από το πρωί ανάμεσα στις δύο πλευρές, με αυτήν του παίκτη να εμφανίζει ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις.

Ο Σουηδός με τη σύζυγο του είδε όλα όσα είχε να δει, απάντηση όμως δεν έδωσε. Αναχωρεί το πρωί για την πατρίδα του και θα απαντήσει στην τελική προσφορά που του έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί όμως να τον περιμένει για πάντα και του δίνει περιθώριο 96 ώρες για να πάρει την τελική του απόφαση.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ