Δεν άνοιξε φάκελο για την καταγγελία των Ρώσων δημοσιογράφων η UEFA

Η UEFA έκανε γνωστό πως δεν θα ανοίξει φάκελο για να εξετάσει τις κατηγορίες των Ρώσων δημοσιογράφων και θα ασχοληθεί με δυο άλλα περιστατικά που έγραψαν οι παρατηρητές της UEFA.

Ούτε καν θα ασχοληθεί η UEFA με τις καταγγελίες των Ρώσων δημοσιογράφων για επίθεση στην Τούμπα με βάση τα όσα μεταφέρουν ρεπορτάζ από την Ρωσία την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα τα ρωσικά πρακτορεία αναφέρουν πως η UEFA δεν θα ανοίξει καν φάκελο για την καταγγελία που έγινε, κάτι που μετέφερε στους ανθρώπους της Σπαρτάκ, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία για να στηριχθεί η καταγγελία.

Αντίθετα η UEFA θα ανοίξει φάκελο και θα εξετάσει τόσο τα λέιζερ που χρησιμοποιήθηκαν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πριν την εκτέλεση πέναλτι του Πρόμες αλλά και το γεγονός πως στο γήπεδο υπήρχε αρκετός κόσμος που καθόταν ακόμα και στα σκαλιά κλείνοντας τον δρόμο προς τις εξόδους.

Μάλιστα ο ΠΑΟΚ αναμένεται να τιμωρηθεί με  πρόστιμο για αυτά τα δυο γεγονότα.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24