ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστασιάδης: "Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει τα ντέρμπι μέσα στην Τούμπα, θα είναι πρωταθλητής"

Αναστασιάδης: "Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει τα ντέρμπι μέσα στην Τούμπα, θα είναι πρωταθλητής"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπου και αναφέρθηκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα για τη δωρεά οργάνων, με αφορμή το γνωστό πρόβλημα υγείας της συζύγου του.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "FAIR PLAY FM 96,1" φιλοξενήθηκε ο Έλληνας προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης, όπου και αναφέρθηκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι αν ο "Δικέφαλος" κερδίσει τα ντέρμπι μέσα στην Τούμπα, θα είναι πρωταθλητής και στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα για τη δωρεά οργάνων, με αφορμή το γνωστό πρόβλημα υγείας της συζύγου του.

Για την πρωτοβουλία των γονέων του αδικοχαμένου διαιτητή Ντοσίδη να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων: "Είναι πολύ μεγαλύτερη χαρά και από μία νίκη και από όλα τα αποτελέσματα. Από την ώρα που έκανε η Βιβή τη μεταμόσχευση δεν έχουν βρεθεί άλλα όργανα. Είναι αξιέπαινοι αυτοί οι άνθρωποι για αυτή την κίνηση που έκαναν. Είχαμε και μία πολύ καλή εκδήλωση για το μυελό των οστών, η οποία θα διαφημιστεί από το κανάλι του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα έχει ανταπόκριση".

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: "Οι μεγάλες ομάδες δε θέλουν να έχουν δύο αρνητικά αποτελέσματα συνεχόμενα. Αμφότερες προέρχονταν από αρνητικό αποτέλεσμα. Όποιος έκανε τα λιγότερα λάθη θα ήταν ο νικητής και αυτό έγινε και χθες. Γνωρίζουμε ότι ο Πρίγιοβιτς έχει αυτό το χάρισμα να εκτελεί. Το γκολ είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, όσες φάσεις και να κάνεις. Όταν γίνεται ένα τέτοιο λάθος σοβαρό από την αντίπαλο η ομάδα και το εκμεταλλεύεσαι, τότε αλλάζει ολόκληρη η ψυχολογία".

Για την επικείμενη μάχη πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό: "Ακόμα και η ισοπαλία θα μας δυσκόλευε, γιατί ξεκινήσαμε με -2 βαθμούς. Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει πολλές εμπειρίες, ο κόσμος είναι κοντά, όλα είναι καλά. Όταν έχεις έναν πρόεδρο ο οποίος προσφέρει σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη, είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Σίγουρα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Το θέμα είναι να δούμε και τον Ολυμπιακό στο σημερινό ματς που είναι εκτός έδρας, καθώς αποτελεί μία ομάδα η οποία τώρα φτιάχνεται. Έδωσε μέχρι στιγμής τρία παιχνίδια στην έδρα του, οπότε σήμερα θα δείξουν οι παίκτες αν μπορούν να ανταποκριθούν στην ιστορία του".

Για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Άρη: "Αυτό είναι ντέρμπι. Κι ο Άρης έχει μία καινούρια ομάδα, την οποία προσπαθεί να φτιάξει ο προπονητής του. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, παίζει στην Τούμπα, είναι μία ομάδα με προπονητή από πέρσι, η οποία είναι δεμένη. Ο Άρης είναι μία ομάδα καινούρια και θα δείξει τι δυνατότητες έχει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, είναι ένα ντέρμπι".

Για τον Πασχαλάκη: "Είναι ένα παιδί που έχει πολλή δουλειά ακόμα, όμως όλος ο χρόνος είναι μπροστά του. Χρειάζεται να διορθώσει κάποια στοιχεία, όπως να «διαβάζει» καλύτερα τον αγώνα και να προωθεί την μπάλα στην επίθεση. Πάντως, ο χρόνος είναι μπροστά του".

Για την θετικότατη πορεία του Παναθηναϊκού με τη νεανική ομάδα: "Είδα όλα τα φιλικά της ομάδας στην Αθήνα. Μίλησα με τον Δώνη, όπως και με τον Φραντζέσκο. Το καλό με αυτά τα παιδιά είναι ότι προέρχονται από την ομάδα, έχουν DNA Παναθηναϊκού. Πάντως, ο Παναθηναϊκός θα… ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη, που είναι ντέρμπι, οι υπόλοιποι θα παίξουν μεταξύ τους. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει τα ντέρμπι μέσα στην Τούμπα, θα είναι πρωταθλητής. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ μακριά".

Το μήνυμά του για τη δωρεά οργάνων: "Μην ξεχνάτε να ασχολείστε με το θέμα της δωρεάς οργάνων. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ