ΠΑΟΚ

Άκπομ: "Είναι λάθη που συμβαίνουν"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνιου και στάθηκε στο ακυρωθέν τέρμα του τονίζοντας ότι είναι λάθη που συμβαίνουν.

Για το γκολ που πέτυχε αλλά δε μέτρησε μίλησε ο Τσούμπα Ακπόμ και τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα. Ο Άγγλος επιθετικός επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στη θέση που του αρέσει να παίζει τονίζοντας ότι μπορεί να βοηθήσει όπου θέλει η ομάδα.

Αρχικά, ο Άκπομ τόνισε: "Το ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, ωστόσο, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αλλά έπρεπε να προσέξουμε στις αντεπιθέσεις του Πανιωνίου".

Για το ποιες ήταν οι εντολές που πήρε από τον Λουτσέσκου: "Ο προπονητής αναλύει το παιχνίδι και ξέρει τα δεδομένα. Με έβαλε γιατί είδε ότι υπήρχε χώρος πίσω από τον Πρίγιοβιτς. Είμαι εννιάρι, αλλά παίζω όπου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και αυτό θα κάνω. Μου είπε να βρω τα κενά στην άμυνα του Πανιωνίου και να καταφέρω να τα αξιοποιήσω".

Για το εάν ήταν επηρεασμένη η ομάδα από τον αποκλεισμό από τη Μπενφίκα: "Το πρώτο πράγμα που μας είπε ο Λουτσέσκου ήταν πώς το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπενφίκα έπρεπε να μας δώσει κίνητρο. Δείξαμε χαρακτήρα και πώς είμαστε μία δυνατή ομάδα".

Για το εάν είδε τη φάση με το ακυρωθέν γκολ: "Είδα κάποιες φωτογραφίες, δυστυχώς δεν μέτρησε. Κάθε γκολ και κάθε παιχνίδι για την ομάδα είναι σημαντικά. Θα μπορούσε ένα τέτοιο γκολ να κρίνει το πρωτάθλημα, είναι λάθη που συμβαίνουν. Θα ήθελα όμως να πετύχω το πρώτο μου γκολ για τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ