ΠΑΟΚ

A Bola: "Συμφωνία ΠΑΟΚ - Σπόρτινγκ για Μίσιτς"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σε ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας, A Bola, υποστηρίζεται ότι ήδη υπάρχει συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Σπόρτινγκ αντί 2.000.000 ευρώ για την αγορά του Γιόσιπ Μίσιτς.

Η απόφαση του ΠΑΟΚ για την αγορά από τη Σπόρτινγκ του Γιόσιπ Μίσιτς, που στον αγώνα με τον Ατρόμητο σκόραρε το πρώτο του γκολ με κεφαλιά, είναι δεδομένη.

Και στην Πορτογαλία θεωρούν ότι ο Κροάτης μέσος δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πως θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ABola ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να καταβάλλει 2 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Κροάτη μέσο που αγωνίζεται στην Τούμπα ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

"Ο Μίσιτς δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ καθώς υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την εξαγορά του συμβολαίου του έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κροάτης μέσος είναι βασικός στον ΠΑΟΚ όπου έχει πετύχει 5 γκολ σε 18 αγώνες. Ο εκπρόσωπος του θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ τους όρους του νέου συμβολαίου του πελάτη του", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ