ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Το "αντίο" του Γιώργου Βασιλειάδη στον Δημήτρη Μαυρίκη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ FINA4 TOY BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Βασιλειάδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μαυρίκης, ο "Μητσάρας" όπως τον αποκαλούσαν στον Πανιώνιο, έφυγε χθες (20/6) από τη ζωή σε ηλικία 65. Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Facebook, είπε το δικό του "αντίο".

Ο Δημήτρης Μαυρίκης, ο "Μητσάρας" όπως τον αποκαλούσαν στον Πανιώνιο, έφυγε χθες (20/6) από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών στον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Είχε συνδέσει το όνομά του με τις δύο κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του Πανιωνίου. Την κατάκτηση των δύο Κυπέλλων Ελλάδος, το 1979 και το 1998, το πρώτο σαν παίκτης και το δεύτερο σαν γενικός αρχηγός των "κυανέρυθρων".

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Facebook, είπε το δικό του "αντίο" στον Δημήτρη Μαυρίκη για τον χαμό του και έστειλε τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του και την κυανέρυθρη οικογένεια.

Αναλυτικά το μήνυμά του: "Φτωχότερος ο Πανιώνιος και το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το θάνατο του Δημήτρη Μαυρίκη που είχε συνδέσει το όνομά του με τις δύο κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της ομαδας, την κατάκτηση των δύο Κυπέλλων Ελλάδος, το ένα ως παίκτης και το άλλο ως γενικός αρχηγός. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και την κυανέρυθρη οικογένεια".

Το "αντίο" του Γιώργου Βασιλειάδη στον Δημήτρη Μαυρίκη
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ