ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ο Μπουμάλ επέστρεψε μετά από τρία χρόνια

Πανιώνιος: Ο Μπουμάλ επέστρεψε μετά από τρία χρόνια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Καμερουνέζου εξτρέμ, Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης μετά από τρία χρόνια.

Μετά τον Γιάννη Μανιάτη, άλλος ένας πρώην παίκτης του Πανιώνιου επέστρεψε στον Ιστορικό κατά την τρέχουσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο. Είναι ο 30χρονος Καμερουνέζος εξτρέμ, Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος φορά τα "κυανέρυθρα" μετά από τρία χρόνια.

Ήταν 23 Δεκεμβρίου του 2015 όταν ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την προσθήκη του Αφρικανού. Αγωνίστηκε μιάμιση σεζόν με το "τριφύλλι" κι αποχώρησε το καλοκαίρι του 2017 με προορισμό την Κίνα και τη Lianoning και συμβόλαιο που του απέφερε γύρω στα 1.200.000 ευρώ για τον ένα χρόνο που έμεινε.

Τον περασμένο Μάρτιο συνέχισε την καριέρα του στην Ασία, αλλά σε διαφορετική χώρα. Στην Ιαπωνία και τη Γιοκοχάμα, από την οποία έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιανουάριο. Πριν τον Πανιώνιο είχε αγωνιστεί σε Σεντ-Ετιέν Β', Αλμπαθέτε Β', Παναιτωλικό, Άστρα Πλοϊέστι, Λεβαδειακό και Ηρακλή Ψαχνών.

Με την "κυανέρυθρη" φανέλα πέτυχε 10 γκολ σε συνολικά 50 συμμετοχές. Ήδη η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει ενισχυθεί με τους Γιάννη Μανιάτη, Πέδρο Άρσε, Νόβιτσα Μακσίμοβιτς και Γιάννη Μασούρα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ