ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανιώνιος: Λεχ Πόζναν και Σλάβια Πράγας στη Λάρισα για Κεϊτά

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Κεϊτά EUROKINISSI SPORTS

Στη Λάρισα για λογαριασμό του Αμπντουλαγιέ Κεϊτά θα βρίσκονται το Σάββατο (1/12) scouts της Λέχ Πόζναν και της Σλάβια Πράγας. Θα τσεκάρουν τον αμυντικό χαφ του Πανιωνίου στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Βασικός αμυντικός χαφ του Πανιωνίου ο Αμπντουλαγιέ Κεϊτά. Πήγε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ως μεταγραφή το καλοκαίρι, αλλά έγινε άμεσα αναπόσπαστο στέλεχος της βασικής ενδεκάδας που επιλέγει στη Super League ο Ζοζέ Ανιγκό.

Έχει αγωνιστεί άλλωστε και στα έντεκα παιχνίδια που έχουν γίνει και έχει βάλει 90λεπτο σε όλα εκτός από το ματς με την ΑΕΚ (ήττα 4-0 στο ΟΑΚΑ), όπου κατέγραψε 45λεπτο. Στο σημερινό παιχνίδι των "κυανέρυθρων" με την ΑΕΛ, στο AEL FC Arena, θα βρίσκονται scouts της Λέχ Πόζναν και της Σλάβια Πράγας για να τον παρακολουθήσουν.

Ο Κεϊτά γεννήθηκε την πέμπτη ημέρα του 1995 στην πρωτεύουσα της πατρίδας του, Μπαμακό, και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης, CSK. Το 2014 πήγε στην Ευρώπη για την Μπαστιά, το 2017 μετακόμισε στη Χάβρη, ενώ το δεύτερο εξάμηνο της προηγούμενης σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Αζαξιό.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ