ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος θέλει να φέρει Μέσι και Γουνδουλάκη στον Πανιώνιο

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος θέλει να φέρει Μέσι και Γουνδουλάκη στον Πανιώνιο

Φαίνεται πως άρεσε πολύ στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο η πρωταπριλιάτικη είδηση του Sport24.gr ότι αναλαμβάνει πρόεδρος στον Πανιώνιο και πέρα από το να αγοράσει προπονητικό κέντρο, θέλει να φέρει στην ομάδα τον Μέσι και τον Γουνδουλάκη.

Το Sport24.gr έκανε λόγο χθες (1/4) για εποχή Κουτσόπουλου στον Πανιώνιο και πως ο γνωστός masterChef συμφώνησε με την διοίκηση των κυανέρυθρων να αναλάβει την ομάδα, σε μία εποχή με αρκετές δυσκολίες στη Νέα Σμύρνη.

Προφανώς και ήταν το πρωταπριλιάτικο αστείο μας, με επίκεντρο έναν άνθρωπο που έχει δείξει τόσο στην εκπομπή του όσο και στις δηλώσεις του πως με καλό χιούμορ έχει στενή σχέση!

Το πρώτο... χτύπημα ήρθε από τον ίδιο με instastory, όπου έκανε αναπαραγωγή του "ρεπορτάζ" μας και έγραψε: " Μεταγραφές αεροδρομίου. Τσου Λου... Καλό μήνα!!!". Μάλιστα, ο Γιώργος Μαυρίδης τον αποθέωσε με σχόλιο στο Facebook!

Η συνέχεια δόθηκε μέσω του λογαριασμού του στο twitter, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ έφτιαξε τον Πανιώνιο του μέλλοντος. Τι σόι πρόεδρος θα ήταν άλλωστε χωρίς ένα όραμα για την ομάδα της καρδιάς του.

Έτσι, λοιπόν, αφού είπε πως θα αγοράσει προπονητικό κέντρο στον Πανιώνιο, θα φέρει τον... Λιονέλ Μέσι στην ομάδα, αλλά δεν του φτάνει μόνο αυτός, αφού σκοπός του είναι να ντύσει και πάλι στα κυανέρυθρα τον Φανούρη Γουνδουλάκη!

"Ξεκινάω αγοράζοντας προπονητικό κέντρο... Λιονελ Μεσι... Τον σκέφτομαι αν και έχει τα χρονάκια του... Φέρνω πίσω Φανουρη Γουνδουλακη... Και αλλάζω το σύστημα σε φουλ επίθεση με ξαφνικές άμυνες... Καλό μήνα σατανάδες...", έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο λογαριασμό του, με μια φωτογραφία του Πινόκιο να συνοδεύει το μηνυμά του.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ